Zoloz Yogastudio

Skellefteå

Prisexempel

1290 kr
Kurs 7 veckor
Visa alla priser

Tips, inspiration och hjälp till mer balans i livet – och i kroppen!


En möjlighet att landa, bara vara och möta dig själv. Välj mellan gratis tips online, kurser med fast tid varje vecka i vår mysiga studio på Strandgatan eller att få pågående stöd via medlemssidan Balans dygnet runt! 

Vi välkomnar dig med värme, kunskap och rörelseglädje!

När du går kurs på Zoloz möter du antingen Pia eller Ann. Vi är en yogaduo som vill skapa en plats för dig att möta yoga, ta hand om dig själv och må bra. Vår yoga är dynamisk och stärkande - men också vilande och lugn. Välj det som passar dig bäst just nu!

Jag som driver Zoloz heter Pia och är en passionerad yogalärare som älskar att undervisa och dela med mig av min kunskap. Jag vill inspirera dig till att ta dig tid för ditt eget välmående och hitta mer balans i livet. Rehabyoga, tex för ryggen eller för dig som är lite äldre eller har skador, ligger mig varmt om hjärtat. På senare år dras jag också till lugnare praktiker som andningsövningar, meditatation och återhämtande Restorative yoga.

Till min hjälp har jag Ann från yog.an.de som precis som jag är utbildad inom viryayoga på Nordiska Yogainstitutet. Anns klasser är ofta svettiga och utmanande - men bjuder också in till reflektion och stillhet.

För oss är det viktigt att röra sig på ett schysst sätt och vi vill lära dig pusselbitar för att hitta rätt i din kropp! Vi vill att du ska kunna yoga hela livet på ett hållbart sätt, kunna röra på dig med glädje i stället för med smärta och må bra längs vägen.

Välkommen att prova yoga med oss på en kurs eller ett event.

Boka

Kontaktinformation

Strandgatan 17
Skellefteå
Kontaktperson: Pia Burman
Telefon: 070-5468627
Telefon: 070-5468627

E-post: pia@zoloz.se
Hemsida: www.zoloz.se

Öppettider

När du yogar med oss i studion så är vi på plats 15 minuter före och efter klass. Du är varmt välkommen att sitta en stund och ta en kopp te i samband med din yoga.

Bokar du privatlektion gör vi upp om en tid tillsammans.

Medlemssidan finns tillgänglig 24 timmar om dygnet för dig som är prenumerant: zolozyoga.teachable.com/p/balans

Välkommen!

Prisinformation

 

Vi erbjuder i första hand kurser med ett visst antal träffar.

Du betalar ett fast pris för hela kursen och har en fast tid varje vecka med en plats till dig. 

Kurserna varierar i längd beroende på säsong. 

Du kan alltid se aktuellt utbud på zoloz.se eller under eventen här.

Fakta

Vi som jobbar som på Zoloz heter Pia Burman och Ann Degerman. Vi är båda utbildade inom viryayoga - metoden som har en fot i öst och en i väst - med ett tydligt fokus på hälsosamma rörelser. Pia är utbildad hälsovägledare och Ann är socionom. Vi väver in filosofiska teman på klasserna som stöttar dig även utanför yogamattan.

Vi vill att du ska känna dig riktigt nöjd när du går från vår yoga!

Vägbeskrivning

Välkommen till vår yogastudio på Strandgatan 17 i Skellefteå. Du hittar oss där Strandgatan möter Tjärhovsgatan, alldeles i närheten av så väl vår vackra älv som grönområdena på Nordanå.

Vi delar lokaler med Hedab Fysioterapi AB.

Emellanåt hittar du oss på event på andra platser, tex SARA Kulturhus eller online via zoom och andra livestreamsändningar.

Faciliteter

  • Kök
  • WC/Toalett
  • Året runt öppet
  • Onlinebokning
  • Kaffe/Te

Hitta hit