Vi öppnar i juni

Café Pite-rönnskär

Skellefteå

Njut av något gott i magen och släck törsten

En fikastund med hembakat fika och räkmackor gjorda med kärlek till utsikten av Bottenviken och Finland någonstans på andra sidan är inte vardag för många. Vår fina uteservering eller mysiga stil inomhus erbjuder våra gäster den möjligheten. Hos oss kan alla få något i magen, både mat och fika... Dessutom har vi öl & vin-rättigheter.

Välkomna! 

Mitt bland alla söta små röda stugor reser sig det gamla vita Lotshuset fram, granne med den ståtliga Heidenstam fyren. Där välkomna vi er till vårt sommarcafe. Vi bakar allt fika i Lotshuset och maten du beställer görs på beställning så att du som gäst skall erbjudas det bästa på tallriken. Vi har något för alla oavsett om du äter fisk och skaldjur, är vegetarian, har glutenallergi, mjölkallergi etc. Stor som liten hittar något som passar just dig.

Det finns möjlighet att sitta både utomhus på vår uteservering med havsutsikt eller inne i det mysiga, gamla Lotshuset. Valet är ditt! 

Ta båtturen utgår från Kinnbäcks båthamn till Pite-Rönnskär 26 juni till 9 augusti 2020 - Alla dagar

Kontaktinformation

Pite-Rönnskär

Telefon: 072-5433011

E-post: info@kinnbackskargard.se
Hemsida: http://kinnbackskargard.se/...

Öppettider

 1. IdagVi öppnar i juni
 2. SöndagVi öppnar i juni
 3. MåndagVi öppnar i juni
 4. TisdagVi öppnar i juni
 5. OnsdagVi öppnar i juni
 6. TorsdagVi öppnar i juni
 7. FredagVi öppnar i juni

26 juni till 9 augusti 2020

Prisinformation

Betalningssätt: Swish, kort eller kontant

Fakta

Allt fika och all mat bakas och tillagas på plats i Lotshusets kök. Har du specialkost eller allergier utöver de vanligare som mjölk-, laktos- eller gluten är du välkommen att kontakta oss innan så vi har möjlighet att erbjuda dig en fulländad måltid.

Som gäst har du möjlighet att sitta både inomhus och utomhus.

Vägbeskrivning

I det stora vita huset mitt på ön, intill fyren hittar ni det gamla Lotshuset. Där bedriver vi café, restaurang & vandrarhem. Följ landgången fram till dörren.

Faciliteter

 • Restaurang
 • Uteservering
 • Lunch
 • Café
 • Barnmeny

Hitta hit