Lunch/middagsteater - Romska röster på Stadshotellet

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell Grupp- & Konferens, Skellefteå

En oförglömlig upplevelse i den Romska Musikens rika flora.

Redan som ung tonåring blev Hans Caldaras involverad i författarinnan Katarina Taikons engagemang för de svenska romernas berättigande i landet. Vid samma tidpunkt debuterade Hans på grammofonskiva och i TV, och har sedan dess ägnat sig professionellt åt det mesta inom artistbranschen som konserter, musikal, teater gett ut ett flertal grammofon-cd skivor och medverkat i ett otal radio och TV-program i Sverige och utomlands.

Hans har under alla år även ägnat sig åt att ge romernas kulturella mångfald och historia ett ansikte. Via sin sång låter han oss lyssna till röster från en värld som finns bland oss, men ändå inte. Vi får ta del av hans och deras minnen, upplevelser, känslor, tankar, förhoppningar och drömmar.

Tillsammans med skickliga musiker "Roma Hot Band" bjuder Hans på ett lärorikt musikaliskt möte som berör och ger eftertanke. Under åren har de framträtt inom olika sammanhang för barn och vuxna. Deras framträdande blir vanligtvis ett minne för livet!

"Det är den oerhörda närvaron och den okonstlade sentimentaliteten, som gör upplevelsen stark. Rytm, passion, nerv och skönhet blir till en oförglömlig stund."

- Dagens Nyheter - Johannes Cornell

Boka

Kontaktinformation

Västerbottensteatern AB
Nordlandergatan 1
Skellefteå
Telefon: 0910-715600
Telefon: 070-5695632

Arrangör: Västerbottensteatern

E-post: info@vasterbottensteatern.se
Hemsida: vasterbottensteatern.se

Prisinformation

Lunchteater: 220 kr inklusive soppa kl. 12:00

(soppan serveras från 11:30)

Middagsteater: 250 kr inklusive mat kl. 18:00

(maten serveras från 17:15)

 

Fakta

Hans Caldras med 3 st musiker

Hitta hit