Kinnbäck Skärgårdsturism Vandrarhem

BYSKE, Skellefteå

Vandrarhem

Ta möjligheten och stanna kvar på denna fantastiska ö och upplev en natts sömn i det gamla Lotshusets precis som Fyrmästaren och Lotsaren gjorde under 1900-talet. Vakna upp till en naturskön idyll med havet och fyren som närmsta granne. Det gamla Lotshuset har fyra tvåbäddsrum och tre dubbelrum, totalt 14 bäddar med gemensamt allrum, kök och toalett med dusch.

Vandrarhemmet är öppet juni till augusti 2020
Vi erbjuder både Dubbelrum med havsutsikt och Tvåbäddsrum

Tillval:
Transfer vuxen & barn
Sängkläder inkl. handduk
Slutstädning

Frukost vuxen & barn (-12 år) 

Grupp & Konferens
Gör samma sak men med guldkant på tillvaron!

Dag in och dag ut, samma plats och samma tider. Ungefär så ser väl en vanlig arbetsdag ut för många. Eller är det samma ställen som kommer upp till förslag när ni planerar er Kick-off, möhippa, 40-årsfest…? Ta med er kollegorna ut till en liten ö, konferera, mötas och planera samtidigt som ni kan slappna av, umgås, äta gott och trivas. Vi skräddarsyr ert paket efter era tankar och idéer. Självklart möter vi er gärna med förslag för att få ut det lilla extra.

Vi tar emot grupper upp till 30 personer.

Bokning:
072-54 330 11
info@kinnbackskargard.se 

Fakta

För våra boende gäster ingår nyttjande av kök och badrum med toa/separett & dusch inne i Lotshuset. Dagsbesökare hänsvisas till torrtoa ute mittemot fyren. 

Vägbeskrivning

I det stora vita huset mitt på ön, intill fyren hittar ni det gamla Lotshuset. Där bedrivs café och restaurang. Följ landgången så kommer ni rätt.

Faciliteter

Restaurang
Uteservering
Lunch
Dusch
Café
Gästhamn
Kokmöjligheter
Konferensmöjligheter
Kök
Samlingsrum
Torrtoa
Frukostservering
Historisk plats

Hitta hit