Stadsfesten Skellefteå - "Grand Finale 2022"

Stadsfesten Skellefteå, Skellefteå

Onsdag den 29 juni 2022 - Söndag den 3 juli 2022
Stadsfesten i Skellefteå är ett sommararrangemang och lockar varje år ca. 90.000 - 100.000 besökare under de 5 dagar som arrangemanget pågår.


Stadsfesten startade -2005 och efterträdde Skellefteåfestivalen som startade -1994. I slutet av juni/början juli fyller vi Skellefteå:s centrum med olika typer av musik, mat från världens alla hörn, uppvisningar, knallemarknad, tivoli och mycket mer. Under de ljusa sommarkvällarna och nätterna förvandlas Skellefteå till en Stad som aldrig sover, vilket inte minst Ramones och Suede påpekat vid deras vistelse här i Skellefteå!

Biljetten är en värdehandling och scannas i entrén, vilket gör att den bara kan användas en gång! Biljetten byts mot armband i entrén!

FREDAG 1/7 2022- THE ARK
Sommaren 2022 gör The Ark comeback 20 år efter debuten och tio år efter de bestämt sig för att sluta. Nu får vi äntligen se ett av tjugohundratalets största svenska band på turné igen. 

LÖRDAG 2/7 2022- MAGNUS UGGLA
Magnus Uggla är en av vår tids största musikikoner. Magnus har senaste åren hunnit med både krogshower och bokskrivande, nu bla aktuell med sin andra bok ”Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen.”
Han har också deltagit i TV4s Så mycket bättre, inte mindre än två gånger. En medverkan som kanske mer än någon bidragit till den stora popularitet Magnus Uggla idag åtnjuter, inte minst genom den monumentala framgången med tolkningen av Olle Ljungströms Jag och min far.

OBS!! Biljetter inköpta för Stadsfesten 2020 gäller!

Boka

Faciliteter

  • Restaurang
  • Kiosk
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • WC/Toalett

Hitta hit