Aktivt vinterpaket Burträsk Camping och stugby

Burträsk, Skellefteå


Dag 1:
Incheckning efter 15.00 på Burträsk Camping och stugby.
Stugorna är lämpliga för 4 eller 6 personer och är ungefär 55 m² stora och har alla sitt eget kök, privat dusch och toalett, vardagsrum och sovrum. Vistelsen är baserad på självhushåll.

Dag 2 Skidåkning eller snowboardåkning i Bygdsiljum.
Det finns ett skidområde cirka 20 km från ditt boende, där du kan njuta av en dag med skidåkning eller snowboard. Det är ett riktigt familjeområde med åtta nedgångar på olika nivåer. Skidutrustning kan hyras.

Dag 3 Guidad snöskovandring till natuurreservat Kvarnberget.
Genom att gå på snöskor kommer du till platser där du normalt inte kan komma till. Med snöskorna bundna upplever du naturen på ett aktivt sätt. Längs den frusna sjön går du med en guide till kullen på andra sidan av byn. Denna tur tar dig över nysnö till en punkt där du har en fantastisk utsikt över byn Burträsk. Via den andra sidan av backen går du ner igen, varefter vi går tillbaka till boendet. Totalt går vi cirka 8 km.

Bastun på campingen värms upp på eftermiddagen och gästerna kan värma upp och koppla av.

Dag 4 Dagen börjar med åka skridskor på Burträsket. Ett spår på 2 kilometer har skapats där hela familjen kan njuta av den frysta sjön. Skridskor kan hyras i byn. Ett besök i Västerbottens besökscentret planeras på eftermiddagen. Hör allt om historien och smaka Sveriges bästa ost. Besök Saluhall i Burträsk. I saluhallen kan du köpa produkter som produceras av lokala företagare, t.ex. kött, honung, sylt, kakor, etc.

Dag 5 Checka ut före 12:00 på Burträsk Camping och stugby.

Kontaktinformation

Långåkersgatan 16
Burträsk
Kontaktperson: Egbert Venema
Telefon: 076-7771407

E-post: info@burtraskcamping.se
Hemsida: www.burtraskcamping.se

Prisinformation

Priset är på begäran. Skicka ett mail till info@burtraskcamping.se

Hitta hit