Chris Kläfford m.fl. Skellefteå INSTÄLLT

FOLKPARKEN SKELLEFTEÅ, Skellefteå

INSTÄLLT!

Det uppskjutna eventet Chris Kläfford m.fl. har tvingats ställas in på grund av Covid-19. Eventet var planerat att hållas i Folkparken, Skellefteå den 15 maj 2021.

Alla som köpt biljett till konserten med Chris Kläfford den 15 maj kommer få tillbaka pengarna. De personerna kommer bli kontaktade av Skellefteå Turistcenter. De som köpt biljett på Skellefteå Turistcenter måste gå in där innan sista februari för att få tillbaka pengarna.


Program:

19.30 - Mats Bergqvist rivstartar med musikunderhållning
20.15 - Chris Kläfford med stor produktion & band
21.30 - Partybandet Tjocksmock underhåller kvällen ut

----------------------------------------
Sommaren 2019 åkte Chris Kläfford med som förband på alla svenska datum under Gyllene Tiders avskedsturné. Samtidigt gjorde han storsuccé i America's Got Talent där han tog sig hela vägen till semifinal. I början av sommaren släppte han EP:n "Something Like Me" som följdes upp av senaste singeln "If Not With You, For You".

Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Chris framträdande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Debutsingeln "Treading Water" gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten. Under sommaren 2018 reste Chris land och rike runt med en turné på över 50 stopp. Han stannar inte där, under hösten gav han sig ut på en större turné, "The imagine tour " med fullt band och stor produktion och släppte även singeln ”Sick”.

Mats Bergqvist
Framröstad av bland annat Christer Sjögren, Kristin Amparo och Andreas Weise till Skellefteås alldeles egna Sinatra. Mats är en underhållare med massor av rutin i bakfickan. Som förband till Chris Kläfford kommer Mats plocka fram det bästa han har att bjuda på, allt för at du ska få en helt fantastisk kväll och ett minne för livet! Det blir blandade stilar för alla åldrar.

Tjocksmock
- är partybandet från Skellefteå som levererar ett riktigt party med fantastisk ljud & stor ljusshow! Har lagt grundstommen med musik i 90-tals träsket och där med all sköna hits. Vi blandar det med en gnutta hits från 80-talet, och några gnuttor hits från nutiden och vips har vi TjockSmock!

Boka
15maj 19:30 - 23:55

Kontaktinformation

Lavgatan 15
936 31 FOLKPARKEN SKELLEFTEÅ
Kontaktperson: Markus Nyström
Telefon: 072-5555616

Arrangör: Northevent Norr AB

E-post: info@northeventab.com
Hemsida: www.northeventab.com

Prisinformation

Ståplats 395kr
Sittplats 495kr
Pensionärer 295kr (stå) / 395kr (sitt)

Golv (sitt & stå) - alkoholservering (åldersgräns 18 år)
Övervåningen - alkoholfri (13 år med målsman)


Fakta

Alla som köpt biljett till konserten med Chris Kläfford den 15 maj kommer få tillbaka pengarna. De personerna kommer bli kontaktade av Skellefteå Turistcenter. De som köpt biljett på Skellefteå Turistcenter måste gå in där innan sista februari för att få tillbaka pengarna.

Hitta hit