Kikki Danielsson m.fl. Skellefteå - INSTÄLLT

Folkparken, Skellefteå

OBS! INSTÄLLT!

Viktig information från arrangören:

Det är med sorg i hjärtat vi valt att ställa in Kikki Danielssons konsert i Skellefteå 2 oktober. I dessa rådande tider så vi vill värna om våra äldre, och att samla flera hundra pensionärer i oktober kanske kan vara lagligt, men vi vill inte att folk ska bli sjuka.
Vi kommer att ta nya tag för vi älskar att arrangera konserter och lovar att vi kommer att göra evenemang som ni kommer älska framöver!
Vad händer för dem som köpt biljett?
Alla som köpt biljett till konserten med Kikki Danielsson den 2 oktober kommer självklart få tillbaka pengarna. De personerna kommer bli kontaktade av Skellefteå Turistcenter eller Nortic.
De som köpt biljett på Skellefteå Turistcenter måste gå in där innan midsommar för att få tillbaka pengarna och de som köpt på Nortic kommer automatiskt att få tillbaka för utlagda pengar.
/Markus Nyström, VD Northevent AB


Ni läste rätt!
Sveriges country- och dansbandsdrottning, Kikki Danielsson, kommer till Skellefteå den 2 oktober!

Kikki har deltagit i svenska Melodifestivalen nio gånger och två gånger i Eurovision song contest. Under 2017 deltog Kikki Danielsson i programmet ”Så mycket bättre” där hon med sina tolkningar visade upp sin mångsidighet som artist.

"Bra Vibrationer", "Papaya Coconut", "Godmorgon", "Dag efter dag" är några av hennes tidlösa hits som lever och andas än.

Kikki var även med i gruppen "”Wizex”, ”Chips” och ”Kikki, Bettan & Lotta” som leverat hits som "Vem é de du vill ha", "Miss Decibel" mm.

Under kvällen får vi dessutom äran att höra fantastiska countrygruppen Tennessee Road från Skellefteå. Gruppen hittar sin inspiration genom Bluegrass, Alison Krauss och modern country som Carrie Underwood, Zac Brown Band och Lady Antebellum.

Det här blir en konsertkväll värd att minnas.
Nostalgi, värme och mycket glädje!

Arrangemanget görs i samarbete med studieförbundet Sensus & Folkparken i Skellefteå.

Boka
02okt 19:00 - 20:30 Folkparken

Kontaktinformation

Northevent Norr AB
Länsmansgatan 23
93144 SKELLEFTEÅ
Kontaktperson: Markus Nyström
Telefon: 072-5555616

Arrangör: Northevent Norr AB

E-post: info@northeventab.com
Hemsida: www.northeventab.com

Öppettider

Skellefteå Turistcenter:
Måndag - Fredag 10.00-18.00
Lördagar 11.00-15.00
Söndagar STÄNGT

Prisinformation

Sittplats 495 kr
Ståplats 395 kr (huvudvåningen, 18+, alkoholförsäljning)
Ståplats 395 kr (övervåningen, 13+, ej alkoholförsälning)

Pensionärer 295kr (ståplats)
Pesionärer 395kr (sittplats)

Rullstolsplatser och ledsagare bokas på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452515. Ledsagare får medfölja utan extra kostnad.

Hitta hit