Öppnar torsdag

Burträsk Saluhall

BURTRÄSK, Skellefteå
Burträsk Saluhall är belägen i centrala Burträsk. När du stiger in i den lilla mysiga butiken får du en känsla av gamla tiders handelsbodar. Du får smaka på bygdens högkvalitativa lokalproducerade mat samtidigt som du kan köpa maten direkt från bonden utan fördyrande mellanhänder och transporter.

I Burträsk Saluhall får du lokalproducerad mat av högsta kvalitet som är bra för klimat och miljö samt hälsosamt och gott!
 
Burträsk Saluhall är en sammanslutning av lokala bönder och producenter av hantverksmat i Burträskregionen, en bit inåt landet mellan Skellefteå och Umeå.
 
Vi producerar mat på traditionellt och hållbart vis. När du handlar hos oss köper du direkt av bonden och slipper fördyrande mellanhänder och transporter.
 

Våra produkter är av yppersta kvalitet och innehåller inga onödiga tillsatser. Du kan känna smaken av frigående djur som betat på lokal ängsmark.

Då vår produktion är småskalig så finns inte alla produkter tillgängligt året om. Genom att följa vår Facebooksida får du fortlöpande information om erbjudanden och tillgång på nya produkter, exempelvis vid slakt och skördetider.

Kontaktinformation

Burträsk Saluhall
Kamvägen 12
BURTRÄSK
Kontaktperson: Mikael Olofsson
Telefon: 072-5780539

E-post: renbergsvattnetslantbruk@li...
Hemsida: www.burtrasksaluhall.se

Öppettider

  1. IdagÖppnar torsdag
  2. TisdagÖppnar torsdag
  3. OnsdagÖppnar torsdag
  4. Torsdag10:00-18:00
  5. Fredag10:00-18:00
  6. Lördag10:00-14:00
  7. SöndagÖppnar torsdag

Öppet året om Torsdag-Fredag 10-18 och Lördag 10-14

29/6 - 1/8 Måndag-Fredag 10-18 och Lördag 10-14.

Hitta hit