Våga yoga (på dagtid)! En kurs på sex träffar.

Zoloz Yogastudio, Skellefteå

Yogakurs på dagtid för dig som vill stärka kroppen, förbättra balansen och mjuka upp lederna.Pensionär? Sjukskriven? Ledig på dagtid? Välkommen!


Vi möts under sex veckor och utforskar yoga på ett nyfiket vis. Du anmäler dig till hela kursen. Min förhoppning är att yogan hjälper dig att hitta starkare ben, bättre balans, minskad värk och ett allmänt välbefinnande. Här får du stärka upp kroppen, mjuka upp lederna och släppa på stressen. Det blir en timmes yoga per gång där vi utgår från viryayogans nivå 1, rehab- och styrka och mobilitetsprogram. Alla deltar utifrån egen förmåga och vi använder oss av olika hjälpmedel som klossar, band och bolster. Är du osäker på om du kommer att klara av det vi gör? Kontakta mig (pia@zoloz.se) och berätta om dina begränsningar så ser vi om kursen passar dig! Du bör kunna ta dig uppför en trapp, stå upp utan hjälpmedel och kunna röra kroppen hyfsat bra. Sen tar vi hjälp vid behov vid tex balanser mm. Låter det här som något för dig? Är du redo att testa yoga? Då hoppas jag att du vill boka en av platserna! Varmt välkommen! /Pia 

Jag har själv en bakgrund med mycket skador och värk i kroppen. Som gammal dansare har jag haft problem med knän, höfter, fötter, rygg och nacke. Många tror att jag bara undervisar i svår yoga som är för utmanande. I själva verket älskar jag att undervisa yoga för kroppar med skador, värk och olika skick av problem och “o-träning”. Att göra yogan möjlig för alla och att klura ut alternativ och övningar som passar den grupp jag möter, oavsett fysiskt eller psykiskt skick. Därför har jag läst påbyggnader inom yogaterapi, rehab-yoga och hälsovägledning. För att hjälpa och stärka dig att bli ditt bästa jag!

Boka
01apr 11:15 - 12:15 Zoloz Yogastudio
08apr 11:15 - 12:15 Zoloz Yogastudio
15apr 11:15 - 12:15 Zoloz Yogastudio
22apr 11:15 - 12:15 Zoloz Yogastudio
29apr 11:15 - 12:15 Zoloz Yogastudio
06maj 11:15 - 12:15 Zoloz Yogastudio

Kontaktinformation

Zoloz Yogastudio
Storgatan 26, Skellefteå
Skellefteå
Kontaktperson: Pia Burman
Telefon: 070-5468627

Arrangör: Zoloz Yogastudio

E-post: pia@zoloz.se
Hemsida: www.zoloz.se/kurser

Öppettider

Vi öppnar studion senast 15 minuter innan start. Ofta är vi där tidigare än så. Kom gärna in och drick en kopp te innan yogan startar.

Prisinformation

Pris gäller för hela kursen

Fullt pris: 850 kr

Rabatterat pris för pensionärer och sjukskrivna: 690 kr

Fakta

Kursdetaljer
Plats: Zoloz Yogastudio på Storgatan 26. Yogastudion ligger på innergården, en trappa upp. 

Tid: Onsdagar 11.15-12.15 med start den 1 april. Totalt sex träffar. 

Pris: Fullt pris 850 kr. Pensionärer/sjukskrivna betalar 690 kr. 

Ges enbart som kurs, inte som enstaka tillfällen.

Kursen leds av Pia Burman på Zoloz Yogastudio och hålls i samarbete med Studieförbundet Bilda. 

Vägbeskrivning

Yogastudion ligger fem minuters promenad från Möjligheternas torg eller busstationen. Om du kommer med bil kan du parkera på gatan utanför studion, på Nordanåområdet eller i parkeringshuset Ekorren. När du kommer till adressen ser du Markstedtska villan och yogastudion ligger på innergården. Välkommen!

Hitta hit