Gravidyoga för trimester 2 & 3. Kurs med fem träffar.

Zoloz Yogastudio, Skellefteå

Äntligen kan vi erbjuda en gravidyogakurs!
Sofia Lindblom leder gravidyogagrupp för dig i trimester 2 och 3. Rörelserna kan lindra dina gravidsymtom!

Gravidyoga tar särskilt hänsyn till den gravida kvinnan. Yogapraktiken fokuserar på stabilitet, cirkulation och återhämtning för kropp och sinne. Gravidsymtom som foglossning, illamående, trötthet och svullna leder är inget hinder, tvärtom kan dessa symtom lindras av yogan.

Vi vill öppna upp och göra plats för dig och för barnet. Gravidyoga erbjuder dig att landa i nuet och få kontakt med dig själv och kursen ger viss förlossningsförberedande övning, både i andning och positioner. Vi berör också perioden efter förlossning, den 4:e trimestern, där återhämtningsövningarna i gravidyogan kan komma väl till pass.

Som gravid behöver du inte ha några förkunskaper i yoga för att komma till gravidyogan. Denna gravidyoga passar dig som kommit in i trimester två och det går att vara med ända till vecka 40-41. Denna stund är till för dig och ditt barn. Varje kurstillfälle kommer vara uppbyggt på liknande sätt men innehålla lite olika teman. Tex andning, höfter, axlar, fötter, rygg, släppa taget osv.

Kom som du är till varje klass och göra bara det du kan. Graviditeten kan överraska dig och behöver du bara vila en onsdag så kom ändå så hittar vi några restorativepostitioner som du kan inta.

Låter det som något för dig?
Boka din plats här: zolozyoga.touchupbooking.com/sv/courses

Ledare för kursen är Sofia Lindblom. Sofia är utbildad gravidyogalärare och har tidigare haft liknande grupper. Hon är ett tryggt stöd under kursen

Boka
01apr 19:00 - 20:15 Zoloz Yogastudio
08apr 19:00 - 20:15 Zoloz Yogastudio
15apr 19:00 - 20:15 Zoloz Yogastudio
22apr 19:00 - 20:15 Zoloz Yogastudio
29apr 19:00 - 20:15 Zoloz Yogastudio

Kontaktinformation

Zoloz Yogastudio
Storgatan 26, Skellefteå
Skellefteå
Kontaktperson: Pia Burman
Telefon: 070-5468627

Arrangör: Zoloz Yogastudio

E-post: pia@zoloz.se
Hemsida: www.zoloz.se/kurser

Öppettider

Vi öppnar studion senast 15 minuter innan start. Ofta är vi där tidigare än så. Kom gärna in och drick en kopp te innan yogan startar.

Prisinformation

Pris gäller för hela kursen

Fullt pris: 750 kr för fem träffar

Fakta

Plats: Zoloz Yogastudio på Storgatan 26. Yogastudion ligger på innergården, en trappa upp.

Tid: Onsdgar 19.00-20.15 med start den 1 april. Totalt fem träffar.

Pris: 750 kr. Anmälan är bindande och det är begränsat antal platser på kursen. Ges enbart som kurser, inga öppna klasser. 

Vägbeskrivning

Yogastudion ligger fem minuters promenad från Möjligheternas torg eller busstationen. Om du kommer med bil kan du parkera på gatan utanför studion, på Nordanåområdet eller i parkeringshuset Ekorren. När du kommer till adressen ser du Markstedtska villan och yogastudion ligger på innergården. Välkommen!

Hitta hit