Flamingokvintetten - 60 årsjubiléet - The Farewell tour - INSTÄLLT!

Skellefteå

Information från arrangören EUROPEAN CONCERTS SCANDINAVIA AB:
I ANLEDNING AV SITUATIONEN MED CORONAVIRUSET STÄLLER VI IN KONSERTEN MED FLAMINGOKVINTETTEN PÅ NORDANÅTEATERN LÖRDAG 11 APRIL 2020.


Bästa kund,
Trots Regeringens beslut att vi rent juridiskt kan genomföra samtliga konserter med våra artister med upp till 499 personer på plats (inkl publik, artister och personal) har Flamingokvintetten tillsammans med oss på European Concerts nu en förhandling med inblandade teatrar och konserthus om datum och möjligheter att flytta samtliga av vårens konserter till hösten.

-Vi kan inte utsätta vår publik för detta säger Hasse & Dennis i Flamingokvintetten gällande den situationen som är idag. Våra konserter skall vara glädje, trygghet och en upplevelse av det positiva slaget - det kan det ju inte bli innan vi fått bukt med ”corona". Vi hoppas innerligt att få återkomma till er längre fram. Tyvärr är vi stå hårt uppbokade hösten 2020 att vi inte kunde få in ett nytt datum i dagsläget. Var rädda om er därute.

Varma hälsningar
Flamingokvintetten & European Concerts Scandinavia AB


Välkomna till bandets 60-årsjubileum och turné 2020 och samtidigt börjar en era närma sig sitt slut. Någonstans har ju vägarna en ända. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå. Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firar 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014.

Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2020? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över. Varmt välkomna.

11apr 19:30

Kontaktinformation

Visit Skellefteå
Nordanåteatern
931 31 Skellefteå
Telefon: 0910-452510

E-post: info@visitskelleftea.se

Prisinformation

495 kr vid köp på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452515.

520 kr vid köp på Ticketmaster 

Fakta

Praktisk info:
Evenemangets längd: 140 min inkl. paus
Åldersgräns: från 13 år
Det är inte ok för yngre i målsmans sällskap.

Rullstolsplatser och medföljande bokas på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452515.

Arrangör: European Concerts Scandinavia AB

Hitta hit