Our house is on fire

Nordanå Teater, Skellefteå

Baserat på tal av klimataktivisten Greta Thunberg, tar Norrdans och koreografen Nicole Beutler grepp om vår planets mest brinnande fråga. Lika omöjligt som vår framtid ter sig, lika omöjligt är det att omvandla ord och manifest till dans. Det är just därför den holländska koreografen Nicole Beutler har bestämt sig för att lyckas. För hur får man igenom sitt budskap om mottagaren inte förstår?

I Our house is on fire blir dansarnas kroppar tal och manifest som uppmanar publiken att handla. Nicole Beutler jämför dansarna med det grekiska dramats kör, där körens uppgift inte är att berätta historien, den lever vi redan i. Kören/dansarnas roll blir att reflektera, fundera och uppmuntra till handling. Den holländska koreografen Nicole Beutler skapar starka och visuella verk, ofta genreupplösta, med tydliga budskap och koncept. Hon bjuder in publiken till kritisk reflektion om vår existens, driven av idealism och drömmen om en bättre framtid.

Dramatiker: Igor Dobricic

Koreograf:Nicole Beutler

Musik:Gary Shepard

Fotograf: Lia Jacobi/Norrdans

Arrangör: Skellefteå Riksteaterförening i samarbete med Skellefteå Kommun

Biljetter köper du på kansliet, Skepparg. 11 B 0910-125 03, Skellefteå Turistcenter tel 0910-45 25 15 eller på Tickster.

Du kan även köpa biljetter i biljettkassan på föreställningskvällen 070-570 39 57. OBS! Kassan stänger 5 min innan föreställningen börjar.

Boka
03nov 19:00 - 20:15 Nordanå Teater

Kontaktinformation

Skellefteå Riksteaterförening

931 30 SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-12503

Arrangör: Skellefteå Riksteaterförening

E-post: skelleftea.teaterforening@t...
Hemsida: www.riksteatern.se/skelleftea

Mer från Nordanå Teater

Utbud

Vägbeskrivning

Ernst Westerlunds allé

Hitta hit