Kraftloppet Löpning

Skellefteå

Alla funktionärer har gul väst. De har kontakt med tävlingsledningen. Föråkare på cykel för tävlingsklass. Efteråkare på alla distanser. OBS! löpare som bryter loppet måste meddela funktionär.

Det finns tillgång till både omklädningsrum och begränsade möjligheter till dusch på tävlingsområdet. Ombyte lämnas på anvisad plats i påse märkt med startnummer (påsar och märkpenna tillhandahålls vid avlämning). Påsarna återfås sedan mot uppvisande av startnummer. Även toaletter finns på området

Gäller endast 21 km. De som vill tävla om GP poäng ska ange den friidrottsförening man representerar i anmälan. Endast de som representerar en förening ansluten till friidrottsförbundet är berättigade att tävla om GP-poäng. Läs mer om Västerbottningens Grand Prix www.vfif.se

29aug 09:00 - 14:00

Kontaktinformation

Visit Skellefteå
Bergsbyn SK
Skellefteå
Kontaktperson: info@kraftloppet.se
Telefon: 0910-86161

Arrangör: Kraftloppet Löpning

E-post: info@kraftloppet.se
Hemsida: https://kraftloppet.com/lop...

Prisinformation

Fri entré 

 

Medalj vid målgång till samtliga som fullföljer loppet. Prisutdelning kl. 13:30 till de tre snabbaste deltagarna i tävlingsklass. Priser lottas även ut bland samtliga deltagare direkt vid målgång. Ej uthämtade priser återgår till arrangörer.

 

Fakta

Öppnar 8:00. Anmälan med chip- och nummerlappsutdelning vid kansliet på Bergsvallen i Bergsbyn. Nummerlapp skall bäras väl synlig. Tidtagningschip kan kontrolleras inne på tävlingsexpeditionen och ska fästas på vänster ben innan start. Chipet måste återlämnas efter målgång. (Borttappat chip debiteras med 350kr)

På tävlingsområdet finns:
-Fika och lättare matförsäljning. Deltagarna får även frukt.
-Vår nya huvudsponsor Team Sportia med ett eventtält där du kan få tips på löpteknik samt prova och testa årets nyheter inom löpning.

Hitta hit