Lunch till lunch konferens

Skellefteå

Platsen gör skillnad!

Att lämna kontoret lite oftare och ha möten på helt nya platser kan vara en bra idé. Att mötas utanför arbetsplatsens dagliga ramar bygger starkare och djupare relationer. Det kreativa flödet mår ofta gott av en dos inspiration genom nya miljöer, upplevelser och smaker. Allt detta hittar du i Skellefteå, inramat av det varma, vänliga och professionella värdskap som är vårt signum.

Lunch till lunchmöte

Vi hjälper er att skapa effektiva och framgångsrika möten och events baserat på tydliga syften och mätbara mål. Tillsammans bygger vi innehåll som är strategiskt och dramaturgiskt genomtänkt, hela tiden med ert varumärke tydligt närvarande som avsändare.

Förslag upplägg

Dag 1
Lunch
Eftermiddagsfika
Trerättersmiddag eller annan vald aktivitet*
Boende del i dubbelrum

Dag 2
Frukost
Förmiddagsfika
Lunch

När ni har kommit till Skellefteå finns det mycket annat att uppleva och upptäcka. Varför inte bryta av från konferensmiljön för en spännande aktivitet tillsammans med kollegorna på kvällen dag ett. Se älgar eller varför inte ett matlagningsevent, ölprovning, forsrännning, cykla eller åk ut i vildmarken!

Addera upplevelser

Ölprovning

Mikrobryggerierna växer som svampar ur jorden, självklart även i Skellefteå. Under en ölprovningen får ni uppleva skillnaden mellan olika sorters öl som IPA, Dubbel IPA, lager och ale under vägledning av våra experter från de lokala bryggerierna.

Älgsafari (sommar och vinter)

Vi åker till Vildmarkscampen i Svansele för Älgsafari med skoter eller trehjuling. Den vackra naturen i Västerbotten är hem för den stora och mäktiga älgen och förhoppningsvis stöter vi på en eller flera under turen. Efter safarin serveras middag lagad över öppen eld. Här bjuds ren- och älgkött, röding, potatis, grönsaker och en hemlig lingonsylt.

Efter middagen är bastu och badtunna varma och vill du testa kan du ta ett vinterbad i en vak i ån intill. (vinter)

Cykling (vår, sommar och höst)

Fyll på med energi genom en cykelaktivitet under konferensen. Även längre cykling med fokus på en härlig gemensam upplevelse genomförs på landsväg eller mountainbike erbjuds. Vitberget, centralt i Skellefteå bjuder på stor variation av stigar och vägar i vacker natur. (2 till 4 timmar).

Hundspann (vinter)

Att åka hundspann är en underbart sätt att uppleva den fantastiska vildmarken. Sakta glider man tyst genom snön och det enda som hörs är hundarnas tassar som möter snön och medarna från släden.

Forsränning (vår, sommar, höst)

Ett riktigt äventyr bland vågor och valsar. Vi garanterar glädjeskrik och ni kan räkna med en och annan kalldusch!. Turen innehåller både lugnare och svårare partier. Turen startar vid Campen i Ekorrsele. Här utrustar vi oss för forsfärden med våtdräkt, våtskor, hjälm och flytvästar. Turen på vattnet tar ca 1-1,5 timmar, tillkommer gör tid för ombyten och transport. Totalt ca 3 timmar.

Kontaktinformation

Kanalgatan 45
93132 Skellefteå
Kontaktperson: Stina Renström
Telefon: 070-5875427

E-post: stina.renstrom@vidanord.se
Hemsida: www.vidanord.se

Prisinformation

Kostnadsförslag för ett lunch till lunchmöte ex. flyg & moms från 1 395 kr / person. Vill ni addera våra populära aktiviteter tillkommer kostnad för det.

 

Fakta

Endast 1 timme från Arlanda kan du och din arbetsgrupp ha ett effektivt lunch till lunch möte med annorlunda upplevelser i vacker och inspirerande miljöer. Eller varför inte boka in ett besök på något av våra inspirerande företag i ett expanderande Skellefteå - vi bygger i trä för framtiden och producerar morgondagens el - grönt och hållbart.

 

 

Hitta hit