Skellefteå Stadshotell - Golfpaketet

Skellefteå

Tillsammans med Skellefteå Golfklubb bjuder vi in er att spela på en av världens nordligaste 27-håls anläggning och njut av en god natts sömn i våra rum. 

Skellefteå Golfklubb bildades 1967  och är en av norra Sveriges största anläggningar med 3 x 9 hål samt en slopad Pay & Play bana 9 hål. Banan ligger i en böljande terräng omgiven av skog och vackra lador som ramar in hålen. Rönnbäcken flyter genom hela bana och på vissa hål utgör den ett naturligt hinder för golfspelarens taktiska förmåga.

På kvällen kan ni slappna av i hotellets relaxavdelning eller avnjuta middag i vår restaurang Verandan samt vakna upp dqagen efter och avnjuta en härlig frukostbuffé.

Ingår i paketet:
Tillgång till hotellets olika faciliteter såsom relax, bubbelpool, WiFi
Greenfeebiljett fås i receptionen vid incheckning

Bokning sker via receptionen på telefon +46 (0)910-71 10 60 eller via email: q.skelleftea@choice.se

Du bokar själv din speltid på www.golf.se eller direkt med Skellefteå Golfklubb via telefon: (0)910-77 93 33.

Boka

Prisinformation

Från 995:- natt / per person i dubbelrum

Fakta

Villkor och bokning:
Kan bokas 6 juni tom 31 augusti 2022.
Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra
erbjudanden eller rabatter

 

Information Skellefteå Golfklubb

Skellefteå Golfklubb bildades 1967, golfbanan ligger endast 10 minuters bilväg från Quality Skellefteå Stadshotell och består av en 18-hålsbana och en 9-hålsbana samt en slopad 9-håls pay & play-bana. Banan ligger i en böljande terräng omgiven av skog och vackra lador som ramar in hålen. 

OBS: Önskad speltid bokar du själv på www.skellefteagolf.se eller direkt med Skellefteå GK via telefon +46 (0)910-77 93 33

Hitta hit