Besök anrika Edelviks Trädgård & Sommarcafé

BURTRÄSK, Skellefteå

Trubadurafton med 3-rättersmeny och hotellboende med frukost 890:- per person i enkel eller dubbelrum.Onsdag 1/7 + 22/7 + 5/8. Fullständiga rättigheter. Maximalt 50 bokade gäster. 

För trädgårdsälskaren finns här mycket spännande att titta på - allt från äldre barr- och lövträd med spännande historia till äppelträd, grönsaksodling, kryddland och perennplanteringar. För dig som är intresserad av hållbar odling utan gifter i nordliga förhållanden, har du verkligen möjlighet att se den fungera här.

I denna underbara herrgårdsmiljö kan du även sommartid avnjuta en lättare lunch eller någon sötsak i trädgårdscaféet. Alla bakverk kommer från Edelviks eget bageri. Passa också på att boka in er de kvällar trubadurafton med 3-rättersmeny anordnas, kanske med ett gott glas vin eller öl till?
Max 50 platser och vi följer Folkhälsomyndighetens alla nödvändiga restriktioner!

Det finns goda möjligheter till övernattning på det pittoreska hotellet i anslutning till trädgården. Där erbjuds trevliga rum med egen dusch/WC samt frukost i herrgårdens matsal. Du kan även hyra cyklar för en tur på egen hand.

Edelvik erbjuder en corona-anpassad upplevelse där vi undviker smittorisk för våra gäster. När ni kommer till vår anläggning ser vi till att det inte finns folksamlingar. Vi ser till att inte ha fler än 10 gäster samtidigt på vårt hotellboende, vilket gör att närkontakt kan undvikas. Frukosten serveras i herrgårdens stora matsal där de fåtal gästerna kan sitta med tryggt avstånd från varandra. Cykelturen sker i glesbygd med picknick i stora gräsytor där det finns gott om plats för en säker lunch. Tvättmöjligheter med sprit och tvål finns i varje rum och i alla gemensamma inomhusutrymmen som ni kommer att besöka. Ni får också tillsammans med kylväska, termos och filt en liten flaska med rengöringsmedel på er cykelfärd. I Edelviks trädgård & Café håller vi avstånden och sitter i glest placerade cafébord i en stor trädgårdsyta.

Öppet 1 Juli - 8 Augusti; Onsdag-Lördag kl 11-16. Trubadurafton med 3-rätters middag 1/7 - 22/7 - 5/8 kl 17-20.

Pris:

3-rättersmiddag med bordsservering. Max 50 personer. 475:-/pp

3-rättersmiddag + hotell + frukost 790:- / person i dubbelrum. 

Kontaktinformation

Skelleftevägen 1
BURTRÄSK
Kontaktperson: Ove Johansson
Telefon: 0914-795100
Telefon: 070-2740101

E-post: info@edelvik.se
Hemsida: www.edelvik.se/tradgard

Öppettider

1/7 - 8/8 2020
Kl 11-16 Onsdag-Lördag

Hitta hit