Cykla med naturen

KALVTRÄSK, Skellefteå

Välkommen till White Mountain Lodge, lugnt och vackert beläget vid sjön kvarndammen i Kalvträsk och med regionens största naturreservat, Vitbergen, alldeles intill. Gott om kartade leder, stigar och skogsbilvägar för varierad och naturskön cykling utan trängsel.

Möjlighet till vandrings- och kanotturer när cykeln vilar. Spendera dagen i naturen för att avsluta med vedeldad sjönära bastu och badtunna när ni kommer tillbaka för kvällen. I Kalvträsk by bor knappt 35 personer. Trots det låga invånarantalet så är det en levande bygd med lanthandel, gym, badplats, museum, microysteri etc

Erbjudande

Hyr din cykel hos oss eller ta med din egen, vi förser er med karta och information över det gömda pärlor som finns i Kalvträskbygden. Svårighetsgraden och längden på sträckorna är otroligt varierande, vi har allt ifrån enklare sträckor efter skogsbilvägar till mer krävande sträckor efter vandringslederna där även proffsen får svettas. Ledsystemet är skickligt utformat så att ni kan komma till olika höjdpunkter även med cykel, vilket ger er tillgång till ett varierat urval av naturupplevelser.

I priset ingår:

  • MTB Cykel + hjälm
  • Del i 5-bäddstuga
  • Bäddad säng
  • Slutstäd
  • Vedeldad Bastu + badtunna
  • Lån av Kanot/kajak
  • Ledkarta

Info om våra cyklar:  Denna mountainbike passar dig som är lite längre eller föredrar de stora 29” hjulen som är snabbare där det inte är lika tekniskt och/eller marken är lite plattare. Byggd för att tåla tuffare stigcykling. Ett stort hjul rullar lättare, men accelererar långsammare.

Paketpris: 750KR/PERS/DAG, MIN 2pers MAX 4 pers

Mer från White Mountain Lodge

Utbud

Prisinformation

Paketpris: 750KR/PERS/DAG, MIN 2pers MAX 4 pers

Fakta

Bokning sker till info@whitemountainlodge.se ange rabattkod: Cyklainaturen

Användarvillkor: Vid avbokning 2 veckor innan återbetalas hela summan, vid avbokning senare än detta återbetalas hälften av totalsumman.

Hitta hit