Heldags-picknick till Bjuröklubb + Boende + cykel

LÖVÅNGER, Skellefteå

Jag var ute på Bjuröklubb, och jag tittade på stranden, och vågorna krålade, och jag vada´in i natten”, så startar Lalehs låt med det passande namnet ”Bjuröklubb”

Här hittar man allt på ett och samma ställe. En gästhamn, en mycket känd och gammal fyr, en av Skellefteås längsta stränder; Storsand, länets största hällmarksområde; Sillhällorna och se om du kan hitta den omtalade sjöjungfrun som ser ut över havet.

I Bjuröklubb kan du roa dig i flera dagar och det finns till och med möjlighet att bo över i Bjuröklubbsfyren, som är renoverat till en mysig liten stuga. Snacka om social distansering på hög nivå!

Från Lövångergården går det en fantastisk cykelväg ut till Bjuröklubb som får en att verkligen drömma sig bort bland sommarstugor och havsvyer. Picknickkorgen är avsedd för två personer och innehåller macka med valfri röra, frukt, bakverk, juice och välj mellan kaffe eller te i er termos. Perfekt att avnjuta, antingen när ni kommit fram till Bjuröklubb eller varför inte stanna längs vägen? 

Boende i unik miljö i Lövånger kyrkstad. Varje stuga är unik och samtliga stugor har eget litet kök, eget badrum samt privat ingång. Att dem alla är byggda redan under 1700-talet, gått i arv i generationer och tillhör en av världens bäst bevarade kyrkstäder. Ja det är bara ett stort plus i kanten.

Kontaktinformation

Lövångergården, AB
Kungsvägen 31
93261 LÖVÅNGER
Telefon: 0913-10203
Telefon: 072-5192615

E-post: bokning@lovangerkyrkstad.se
Hemsida: www.lovangergarden.se

Öppettider

Lövångergårdens Våffelstuga & reception: 10-22, Alla dagar (15/6-16/8)

Lövångergårdens restaurang: 11-14, Mån-Fre

Mer från Lövånger Kyrkstad

Utbud

Prisinformation

inkluderat boende i stuga med dubbelsäng, frukost, cykelhyrning och picknickkorg. 

Res med kollektivtrafiken

Följ vägen igenom Lövånger. Efter 500 meter hittar man Lövånger Kyrkstad på vänster sida. Går inte att missa med sina många rader med röda stugor.

Fakta

Lövångergårdens våffelstuga och reception har öppet 10-22 perioder 15/6-16/8. Där kan man "Göra-sin-egen-Våffla", eller inhandla lättare maträtter, samt köpa lättare snacks och fika.

Lövångergårdens restaurang har öppet måndag-fredag kl 11-14, om man vill fylla på energinivån lite innan man ger sig ut på upptäcksfärd.

Hela anläggningen har även fullständiga rättigheter och goda drycker, och självklart även många goda alkoholfria alternativ.  

Stugorna är alla unika men det finns tillgängliga stugor från 1-6 bäddar. Bara att fråga efter den storlek som passar er bäst. (totalt har vi över 100 bäddar utspridda i ca 45 stugor) 

Vägbeskrivning

Från E4:an mellan Umeå och Skellefteå ligger Lövånger. Sväng mot kusten, kör igenom Lövånger. Ca 600 meter från E4:an ligger kyrkstaden på vänster sida med sina röda stugor i rader. Går ej att missa. Anvisningar mot Lövånger Kyrkstad finns från E4:an och hela vägen fram

Faciliteter

Cykeluthyrning

Hitta hit