Sabaton

Skellefteå

OBS! SABATONS TURNÉ FLYTTAS FRAM TILL 2022

På grund av fortsatt förbud av allmänna sammankomster för fler än 50 personer, i samband med Covid-19, har vi tyvärr varit tvungna att ta beslutet att flytta fram den stora Sverigeturnén med Sabaton till 2022.

Bandet hälsar:
”Att vara musiker och inte kunna spela är helt värdelöst. Corona kan dra åt helvete. Vi saknar alla Er underbara människor ute i landet som såg fram emot denna turné lika mycket som oss. Tillsammans får vi uthärda ett år till."

Alla som köpt biljett till Sabaton 2021 och har frågor gällande sin biljett inför Sabatons framflyttning till 2022 skall ställa frågan till biljett@blixten.se

Special guest: HULKOFF

Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2021! I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd. /Pär Sundström - Sabaton”

Boka
30jan 20:00

Kontaktinformation

Folkparken
931 31 Skellefteå
Telefon: 0910-452510

Arrangör: All Things Live

E-post: info@visitskelleftea.se

Prisinformation

620 kr vid köp på Skellefteå Turistcenter.

Fakta

ÅLDERSGRÄNS: 13 år

Hitta hit