Skellefteå Live: Västerbottensteatern (Romeo & Julia)

Skellefteå

Alla vet ju att Skellefteå gör sig bäst live. Nu finns chansen till en digital liveupplevelse och att besöka flera smultronställen runt om i Skellefteå bakom kulisserna. En guide visar upp och berättar om varje unika besöksmål och du som tittare får uppleva något du kanske inte sett förut, eller varför inte lära dig något nytt om din favoritplats?

Skellefteå Live fortsätter sin guidade resa – nu är temat kärlek, sång och musik. Vi får hänga med bakom kulisserna på Västerbottensteatern i Medleforsparken där man sätter upp Romeo & Julia som sommarteater. Att teatern flyttar utomhus har blivit en återkommande succé och nu guidas vi av Maria Asserud och får en unik inblick i teaterns värld. Missa inte!

Följande guidningar kommer att livesändas:
- 28 juni: Svedjan ost med guiden och kocken Erik "Vilda kocken" Brännström.

- 5 juli: Följ med på en guidning av Skandinaviens största cykelpark – Skellefteå Bike Arena – på Vitberget. Guiderna är Robert Ung och Stefan Wallmark, initiativtagare och banbyggare.

- 12 juli: Se bakom kulisserna på Västerbottensteatern i Medleforsparken där de sätter upp sommarteatern Romeo och Julia. Maria Asserud på teatern är vår guide.

- 19 juli: Ett besök på ön Gåsören i Skellefteås skärgård. Guidas av Stina Renström från eventbolaget Vida Nord.

Följ med på Skellefteå platsvarumärkes Facebooksida eller Instagramsidan @skellefteasweden. Välkommen!

12jul 13:00 - 13:30

Kontaktinformation

Skellefteå kommun
Strandgatan 3
93131 SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-735000

E-post: kundtjanst@skelleftea.se
Hemsida: http://portal.skelleftea.se/

Res med kollektivtrafiken

Hitta hit