Berättarfestivalen 2020

Skellefteå

Visst blir det berättarfestivalen även i år! Förvisso med speciella förutsättningar men definitivt med sedvanlig berättarkraft och lyssnarglädje. 2 september släpptes biljetter till de berättarprogram som Västerbottensteatern/Nordiskt Berättarcentrum arrangerar under veckan.

Biljetterna till Dialektduellen 18/10 släpps 18/9 och säljs på Skellefteå Turistcenter och på Tickster.

Det är en osäkerhetens tid vi alla arbetar i. Att förbereda Berättarfestivalens är inget undantag, men vi fortsätter vårt arbete med att planera för att genomföra festivalen 12-18 oktober. Men med lite speciella förutsättningar förstås.

Berättarfestivalens program avser vi att genomföra, men givetvis med hänsyn tagen till de rekommendationer och restriktioner som är aktuella. Det innebär att det kan bli ändringar i programmet allteftersom situationen utvecklas. I nuläget är det exempelvis en trolig förutsättning att många föreställningar genomförs med ett begränsat publikantal. Information om vad detta kommer att innebära för varje specifik programpunkt kommer att löpande uppdateras här på festivalwebben. Beslut kring varje programpunkt ansvarar respektive arrangör för.

Vi kommer att löpande uppdatera denna information på webben (se länk till programmet nedan), se respektive programpunkt och i sociala medier. Följ oss för att få dagsaktuell information.

Vi hoppas och tror att ni kära publik har förståelse för att det kan vara lite krångligare läge kring föreställningar. Med gemensamma ansträngningar ska ändå detta bli en fantastisk festivalvecka, fylld med berättarkraft och lyssnarglädje i hela Skellefteå!

Programmet som uppdateras löpande finns här

Boka
12okt
13okt
14okt
15okt
16okt
17okt
18okt

Kontaktinformation

Visit Skellefteå
Skellefteå

Telefon: 0910-452510

Arrangör: Berättarfestivalen

E-post: info@visitskelleftea.se
Hemsida: www.berattarfestivalen.se

Fakta

Vissa evenemang är gratis men det behövs fribiljett som hämtas på Skellefteå Turistcenter eller på www.tickster.com

Hitta hit