Bryggargatan Restaurang

Skellefteå

Bryggargatan ägs och drivs av Runar, Jon Oskar och Sarah. Två passionerade kockar med rötterna på Island och en konstnärlig sommelier från Piteå. Vi älskar god mat, god dryck och trevliga måltider och tillsammans med vår personal jobbar vi målmedvetet för att kunna erbjuda just det. En mötesplats med kvalitet och värme, goda smakupplevelser och trevlig atmosfär.

Vi önskar er varmt välkomna till oss och hoppas att ni ska trivas!

Här hittar ni vår trevliga meny

White Guide har utsett Bryggargatan till Skellefteås bästa restaurang.

LUNCHMENY

Vi kommer att hålla både restaurang och bar öppen så det finns gott om sittplatser och luft mellan borden. Vill ni säkra era platser gör ni det enklast via vår onlinebokning. Vi kommer även att ha gott om plats för spontana gäster. Hela lunchmenyn går även att få som Take Away.

Här hittar ni vår lunchmeny

Vi håller öppet som vanligt, men på grund av rådande situation med Covid 19 har vi självklart vidtagit flera olika åtgärder för att undvika smittspridning. Vi har bland annat valt att reducera antalet sittplatser rejält för att undvika onödig kontakt.

Vill ni trots detta hellre stanna hemma så erbjuder vi er just nu även möjlighet att beställa ur vår meny för avhämtning.

Boka gärna er hämtmat via mail: info@bryggargatan.se

ÖPPETTIDER

Boka

Kontaktinformation

Strandgatan 32
93131 SKELLEFTEÅ
Kontaktperson: Sarah Arnasson
Telefon: 0910-211650

E-post: info@bryggargatan.se
Hemsida: http://www.bryggargatan.se/

Fakta

Vi slog upp dörrarna till Bryggargatan för första gången i juni 2004. Då i det gamla Bryggeriet i Piteå. Mycket har hänt sedan dess. Vi har flyttat till ny stad, ändrat inriktning på verksamheten och vuxit avsevärt. Kärnan finns dock kvar. Passionen för god mat och trevliga upplevelser och glädjen över alla spännande möten. Men det som 2004 var en liten gourmetrestaurang med 36 sittplatser är idag en stor härlig Bistro och en mysig cocktailbar med Skellefteås absolut bästa utsikt.

Hitta hit