Snövit - The Musical Youtube

Snövit – the Musical, framflyttat till 22/1 2022

Sara Kulturhus, Skellefteå

OBS! Framflyttat till 22/1 2022

OBS! Föreställningen av Snövit 19 sep 2021 är fullbokad!
Platser finns på dagen och kvällen den 18 september 2021.

Hösten 2021 intar den hyllade föreställningen Snövit – the Musical stora scenen på Sara kulturhus. Musikalen som spelas tre gånger under 18-19 september 2021, blir den första familjemusikalen som framförs i huset efter öppningen och kommer att bjuda Skellefteåpubliken på sång, skratt och humor.

- Vi är glada att kunna erbjuda en sån populär och uppskattad musikal för en publik i alla åldrar, säger Sara kulturhus programchef Sofia Andersson Lundberg. Att föreställningen spelas i Skellefteå, strax efter premiären på Göta Lejon i Stockholm, är också ett kvitto på att Sara kulturhus kan möta behovet för större produktioner och att Skellefteå är en intressant destination.

Det här är tredje gången som producenterna Dröse & Nornberg sätter upp den populära sagan om Snövit i musikalform. 130 000 st besökare runt om i landet har redan sett den klassiska historien, som omarbetats till en modernare version av sagan med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller också medryckande musik från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house. Det är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.

- Vår ambition är att publiken ska få se mer musikaler, minst två gånger om året, där Snövit – the Musical är först ut. På sikt hoppas vi även att publiken ska få uppleva fler internationella produktioner. Skellefteå växer och vi vill visa att även bredden på våra evenemang gör det, både för invånare och besökare i regionen, avslutar Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus.


Biljetter till Snövit - the Musical släpps fredag 4 december via www.ticketmaster.se

Boka

Fakta

Barn upp till och med 13 år räknas som barn = barnbiljett.

Hitta hit