Mando Diao

Scen 1, Sara Kulturhus, Skellefteå

NYTT DATUM – MANDO DIAO

På grund av rådande restriktioner kring evenemang i Sverige så skjuts den efterlängtade turnén med Mando Diao fram. Alla datum i januari och februari påverkas. Det nya datumet för konserten på Sara kulturhus är 27 april.

Håll i biljetten – den är giltig för det nya datumet!


Återköp kan göras senast 13 februari via distributören där du köpt dina biljetter:

Återköp via Ticketmaster
Skicka in ditt ärende via detta formulär


Återköp via Skellefteå Turistcenter
Ta med biljett och kvitto och kom in i butiken
EN KVÄLL PÅ SARA KULTURHUS - PÅ SVENSKA


Det har snart gått ett år sedan Mando Diao släppte det hyllade albumet I Solnedgången, deras första svenska album på åtta år. Nya albumet gick rakt in på toppen av albumlistan, stannade på topp 40 hela sommaren och har hyllats unisont av svensk press. Det står nu klart att turnén som var tänkt att gå av stapeln i höst kommer flyttas till början på nästa år. Vi kan förvänta oss en turné i ett unikt och intimt format när Mando Diao spelar på på Sara kulturhus i april 2022 – helt på svenska. En av årets absoluta höjdpunkter!

Mando Diao har onekligen satt sitt prägel på svensk musik sedan de först tog över den svenska rockscenen 2002. Ett band som alltid gick sina egna vägar och följde deras visioner, något som resulterade i samarbetet med The Salazar Brothers på "Give Me Fire" "och Gustaf Frödings 100 år gamla diktsamlingar på" Infruset ". Under sin karriär har bandet erbjudit hyllade liveframträdanden och en bred katalog med låtar som tog både Sverige och resten av världen med storm.

Som ett av Sveriges mest uppskattade liveband får Mando Diao en mer intim liveupplevelse den här gången. Nästa års höst- och vinterturné äger rum i konserthus i 20 städer runt om i Sverige för en mer avskalad föreställning med sin svenskspråkiga sångskatt.

Vi ser nu fram emot att få mer fängslande föreställningar med Mando Diao - med ny musik och ett nytt format. Det blir en vacker och trevlig kväll runt om i landet och ett minne för livet för både gamla och nya fans av bandet.


Vaccinationsbevis
Den 1 december år 2021 infördes krav på vaccinationsbevis för publika evenemang inomhus med över 100 personer. Det innebär att besökare (över 18 år) på det här evenemanget måste visa vaccinationsbevis och legitimation tillsammans med biljett vid insläpp.

Hur skaffar man vaccinationsbeviset?
Gå in på sidan covidbevis.se och följ instruktionen.
Du kan visa upp vaccinationsbeviset digitalt i din mobiltelefon eller skriva ut ditt vaccinationsbevis.

För dig som av medicinska skäl inte kan vaccinera dig, ska ett giltigt intyg från hälso-sjukvården kunna visas upp.
För de som ej kan uppvisa ett giltigt vaccinationspass och har köpt biljetter före den 24/11 2021 fanns möjlighet att ansökan om återköp fram till 31/12 2021.

Boka

Mer från Scen 1, Sara Kulturhus

Utbud

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit