Kluredo - ett virtuellt mordmysterium

Skellefteå

Ta på dig detektivmössan och spela vårt virtuella Mordmysterium. Biljetten gäller för 1-4 personer och man väljer om man vill göra det under lördag eller söndag.
Det kan enklast beskrivas som en blandning av ett stort Cluedo och Pokémon Go. Succén från förra året kommer tillbaka och ni som inte deltog får chansen igen. Det är samma mordgåta med Glenndale.

En lugn promenadaktivitet utomhus. Ni arbetar i små team på 2-4 personer och ni använder vår egna Kluredo-app för att navigera. Du kommer att samarbeta med dina vänner, leta efter virtuella vittnen och lösa gåtor och utmaningar tillsammans.
Allt för att eliminera både misstänkta och mordvapen för att knäcka fallet och avslöja mördaren. 16 vittnen och 6 möjliga mordvapen. Ni tävlar emot alla andra lag som deltar samtidigt i din stad dessa dagar. Mest poäng vinner!

Vi föreslår att ni klär ut er för att se ut som äkta detektiver och komma in i rätt stämning. (Att klä ut sig är inte obligatoriskt).

Kan ditt team av detektiver lösa mordgåtan och knäcka fallet?

Så Detektiv, skynda dig! Köp din biljett idag och missa inte den roligaste dagen du kan ha med dina vänner på hela året!

OBS! Starttiden är valfri mellan klockan 10-15 och eventet avslutas kl. 18.00. Biljetten är giltig för antingen den 29 eller 30 maj.

Boka
29maj 10:00 - 18:00
30maj 10:00 - 18:00

Kontaktinformation

Stadsparken
Skellefteå
Kontaktperson: Mordmysterium
Telefon: 70-8514615

Arrangör: Mordmysterium Sverige AB

E-post: info@mordmysterium.se
Hemsida: https://www.mordmysterium.s...

Hitta hit