Helgpåse 30 april

Burträsk, Skellefteå

Under våren kommer vi erbjuda en smaklig helgpåse istället för vår traditionella à la carte.
Helgpåsen innehåller alla ingredienser samt enkla instruktioner för att tillaga en smaklig restaurangmåltid hemma.
Påsen kostar 199:- per portion. Välj gärna till någon av våra förrätter eller desserter.

Meny
Förrätter
Hummersoppa med friterad palsternacka 95:- pp
Delibricka från egen deli, 2 ostar och 2 charkuterier, marmelad, tryffelchips, fläsksvålar, oliver och friterat tunnbröd 129:- pp
Varmrätt
29 januari: Fjällröding, rostad mandelpotatis, primörer, aioli på brynt smör och vitvinssås.
26 februari: Entrécote 225g, potatiskaka, morötter, örtsmör och rödvinssky.
26 mars: Värdshusets Pankotoppade laxfilé, potatis- och palsternackspuré, mangosalsa.
30 april: Fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssky, bearnaisesås och kvittomater.
Desserter
Oreocheesecake med chokladmousse 85:-
Kokospannacotta toppad med ananas och passionsfrukt. 85:-
Barnmeny
Hemrullade köttbullar i vår smaskiga tomatsås och pasta 95:-
Värdshusets mumsiga småpannkakor med sylt och vaniljglass 95:-

Beställning sker via mail till info@burtraskvardshus.se eller via shoppen på vår hemsida
Sista beställningsdag för påsarna är söndagen innan. Utlämning sker fredagar mellan 11:00 och 18:00 på Värdshuset