The Who

Scen 1, Sara Kulturhus, Skellefteå

INSTÄLLT!

Hela ensemblen har verkligen sett fram emot att få framföra denna föreställning, men rådande covid-restriktioner gör det inte möjligt att genomföra turnén i vår, så vi tvingas därför lägga hela projektet på is tills vidare.

Vi beklagar verkligen detta. Ett intensivt jobb har gjorts med manus, repetitioner och förproduktion, och såväl medverkande som teknisk personal har gjort sitt yttersta för att göra detta till en oförglömlig föreställning.

Vi hoppas dock få återkomma med föreställningen, möjligen i en något annorlunda form, när pandemin med tillhörande restriktioner har klingat av och vår bransch förhoppningsvis har normaliserats. Nästa år innebär ju både 50-årsjubileum av The Who´s rockmusical ”Quadrophenia” samtidigt som deras första rock-musical ”Tommy” går upp på Broadway i New York igen.

Vi är mycket tacksamma för att ni har köpt biljett till föreställningen, och beklagar än en gång – djupt - att vi måste ställa in turnén. Vi hoppas dock att ni kommer att vara intresserade när vi, i en inte alltför avlägsen framtid, åter kommer med denna svenska hyllningsturné till ett av världens absolut största rockband - The Who.

Vi är alla i denna situation tillsammans, så med Pete Townsends ord; ”Join Together”.


Återköp görs via distributören där du köpt dina biljetter:

Scalateatern
Maila bokningsnummer och kontonummer till biljett@scalateatern.com

Ticketmaster
Har du köpt via Ticketmaster.se återbetalas pengarna automatiskt.

Presentkort eller biljettombud (ex.vis Skellefteå Turistcenter)
Skicka in dina bankuppgifter till Ticketmaster för en manuell återbetalning. Använd detta formulär och i fältet ämnesområde väljer du ”Bankuppgifter”. 

På grund av hög belastning kan återbetalningar dröja längre än vanligt.

En svensk hyllning till ett av världens största rockband! Delar ur rockmusikalerna Tommy och Quadrohpenia och musik från hela deras repertoar från 1964 och framåt, samt den näst intill osannolika historien om the Who.

Medverkande:

Mats Ronander, Lagaylia och Janne Åstrom tillsammas med ett 6-mannaband.

Boka

Mer från Scen 1, Sara Kulturhus

Utbud

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 eller biljett@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit