Sommarboksträffar i Jörn

Jörn, Skellefteå

Till Sommarboksträffarna är det ingen anmälan men kom gärna i tid. Datum för dessa träffar: 
Onsdagar 30/6, 14/7 och 28/7, kl 12-14, Samling framför skolan/biblioteket!

Sommar i Jörn!

Sommarboksträffarna är en av flera aktiviteter i Jörn med koppling till "Sommarboken" som är ett läsfrämjande biblioteksprojekt som drivs av Västra Götalandsregionens Förvaltning för kulturutveckling. Läs mer om sommarboken på Barnens bibliotek

Under sommarlovet bjuder Jörns bibliotek in barn 8-12 år att delta. Biblioteket vill uppmuntra lustfylld läsning under sommaren! Allt är tillåtet att läsa - hur mycket eller hur litet barnen vill. Det är gratis att vara med och barnen kan vara med på en eller flera träffar eller aktiviteter.

Aktiviteterna består av dels träffar som bäst passar barn 8-12 år, se ovan, dels digitala aktiviteter som kan göras på egen hand var som helst ifrån och passar barn från 6 år och uppåt. Dessutom finns en frågepromenad att promenera kring Jörns bibliotek/Furuskolan på årets tema: Ut i det vilda.

Så långt lagret räcker delar biblioteket ut Sommarboks-påsar till barn eller deras vårdnadshavare 8-12 år, antingen när de kommer in och lånar något att läsa under sommarlovet eller tar del av information om bibliotekets läsapp för barn, Bibblix

I sommarbokspåsen finns lite pyssel, bokmärke och ett festivalarmband. Tänk på att besöksrestriktioner fortfarande gäller på grund av pandemin. Det går bra att komma och låna böcker och annan media, men gör besöket kort och tänk på att hålla avstånd. Max åtta personer får befinna sig i bibliotekslokalen.

Dessutom sker det massor med andra aktiviteter för barn i Jörn under sommaren Sommarlov i Jörn! 

För mer informaion kontakta Jörns bibliotek bibliotek.jorn@skelleftea.se, eller biblioteken.skelleftea.se

 #sommarboken2021

30jun 12:00 - 14:00
14jul 12:00 - 14:00
28jul 12:00 - 14:00

Kontaktinformation

Furugatan 9
Jörn
Telefon: 0916-10485

Arrangör: Skellefteå Adventurepark

E-post: kundtjanst@skelleftea.se
Hemsida: www.biblioteken.skelleftea.se