Favorit-i-repris "Hyr din egen sommarstuga i sommar!"

LÖVÅNGER, Skellefteå

Vad gör man om man inte har en sommarstuga? Man hyr en. Men vart kan man få tag i en charmig, unik, röd stuga med gula dörrar? Gärna med lagom många och sköna grannar? i Lövånger Kyrkstad såklart!

När världen är upp och ner gör man smart i att stanna i Sverige.

”Åk till sommarstugan”, säger experterna. Men vad gör man om man inte har en sommarstuga? Man hyr en såklart. Men vart kan man få tag i en charmig, unik, röd stuga med gula dörrar? Gärna med lagom många och sköna grannar? Gärna utan att man behöver vara tvungen att måla om fasaden, laga hängrännan eller klippa gräset själv. Gärna med närhet till vatten, affärer, restaurang och kvällsunderhållning på kvällarna?

Vi vet vart; i Lövånger; beläget mitt emellan Umeå och Skellefteå, enbart 5 km till havet, 600 meter till E4:an och i precis lagom harmoni för att få en lugn och skön semester.

Sommaren 2021 kör Lövånger Kyrkstad en favorit-i-repris från förra året, då corona fortfarande håller oss i ett järngrepp.

Vi behåller samma supererbjudande för möjligheten att hyra din egna sommarstuga i sommar. Vi har erbjudanden både på månadshyra och veckohyra.

Varje stuga är unik och samtliga stugor har eget litet kök, eget badrum samt privat ingång. Att dem alla är byggda redan under 1700-talet, gått i arv i generationer och tillhör en av världens bäst bevarade kyrkstäder. Ja, det är bara ett stort plus i kanten.

Lövångergården erbjuder frukost, lunch och middag (och självklart våfflor från vår Våffelstuga) mellan kl 8-22 alla dagar i veckan (14/6-15/8). Lövångergårdens kök är ett populärt ställe, där vi lägger hög fokus på bra och god mat samt dryck. Enbart med kött och kyckling från Sverige och väldigt mycket lokalproducerat. 

Varierande event varje onsdag-söndag, med allt från Familjeturningar, till musikquiz eller berättarföreställningar är några av de saker som händer hos oss i sommar. 

Sugen på natur eller andra sevärdigheter är det bara att hyra våra cyklar och cykla ut till havet, 5 km till Munkviken eller 2 mil till Bjuröklubb, är båda värdiga dagstur som man inte vill missa. Dessutom har vi Gärdefjärdens upprustade naturreservat som närmsta granne. Det är också ett besöksmål inte värt att missa. 

Lugn och ro, sköna kvällar på vår nybyggda altan - "Solsidan", för att sedan traska hem till er egen lilla sommarstuga. Det är vad Lövånger Kyrkstad kan erbjuda dig i sommar. 

Välkommen hit! 

Se våra specialpriser  enligt nedan:     

  • 1-bädds stuga :           3990:-/månad alt 1500:-/vecka                      
  • 2-bädds stuga:            6990:-/månad alt 2500:-/vecka
  • 3-bädds stuga:            9490:-/månad alt 3750:-/vecka
  • 4-bädds stuga:            11990:-/månad alt 5000:-/vecka

Bättre priser och en mer unik och charmig stuga är svår att få tag i.

Boka din stuga redan nu av oss på Lövångergården för att inte missa chansen att få tag i en av dessa fantastiska stugor:

0913-102 03 / bokning@lovangergarden.se 

Boka

Hitta hit