Waiting for Summertime

Skellefteå

Summertime hälsar välkommen till två unika konserter med PETRA MARKLUND & LOREEN i Stadsparken - 6/7 aug 2021. Efter konserterna håller Verandan och Stadshotellet öppet för gäster som vill fortsätta "WAITING FOR SUMMERTIME"-kvällen med mat och dryck.

Nystartade ”Skellefteå Summertime Music & Life Festival”, som skulle haft premiär på Norrvalla Festivalområde sommaren 2021, kommer flyttas till 4-7 augusti 2022.För att ändå ge Skellefteåpubliken en försmak av vad som komma skall, bjuder festivalen denna sommar in till två härliga konsertkvällar - mitt i centrala Skellefteå, fredag och lördag 6, 7 augusti.

Först ut på scenen i Stadsparken blir hyllade artisten - Petra Marklund. Det har gått ett decennium sedan Petra var med i den första omgången av Så Mycket Bättre. Tolkningarna av Petters ”Mikrofonkåt” och Eldkvarns ”Kärlekens tunga” banade väg för en karriär på svenska och idag är hon en av Sveriges mest folkkära artister, synnerligen förankrad i det inhemska medvetandet och i den svenska folksjälen. Under pandemin släppte Petra en rad singlar, en EP och hyllade albumet ”Maneter” släpptes i oktober. 

På lördagen är vi ypperligt glada att få presentera den helt unika Loreen - Artisten som med vinnarlåten i Eurovision Song Contest ”Euphoria” storligen presenterade sig på dom stora scenerna. Euphoria blev såklart en världshit och en allsångsklassiker som nådde förstaplatsen på topplistorna i hela 21 länder. En världsstjärna var född. Sedan det makalösa genombrottet har Loreen turnerat Europa runt med korta mellanlandningar i studion.

Biljetter släpps fredag 18 juni kl 10:00 - artistkontoret.se / nortic.se samt Skellefteå Turistcenter tel: 0910-42 25 15

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452510 och på internet Nortic. 

Det säljs endast 2-pack och 4-pack. 

2-pack kostar 1040 kr (520 kr per person)
4-pack kostar 2080 kr 

Ledsagare till rullstol betalar ordinarie pris. 

Begränsat antal biljetter.

Fakta

Scenen kommer vara i Stadsparken med Strandgatan i ryggen. 
Det kommer vara numrerade platser med bänkar. 

Alla måste sitta ner på sina platser under konserten, det är inte tillåtet att gå runt och mingla. 

Insläpp: 18:00.
Ett förband spelar kl. 19.30 och huvudakten är kl. 20-21. 

Hitta hit