Sissels Jul 2021

Scen 1, Sara Kulturhus, Skellefteå

I slutet av november 2021 kliver Sissel Kyrkjebø upp på Sara kulturhus stora scen för en exklusiv julkonsert. Skellefteå är den enda staden i norra Sverige och Norge får besök av den norska storsjärnan som utlovar julstäming på högsta nivå.

Få norska artister är så starkt sammanknippande med julen som Sissel Kyrkjebø. Men samtidigt som hon tar vara på de gamla traditionerna, har hon samtidigt en egen vilja att förnya sig. 
 
I tillägg till den fantastiska stämman så har Sissel den unika scenutstrålningen som gör att du som åhörare får känslan att hon sjunger direkt till dig, och bara dig. Denna kombination har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist över stora delar av världen, och inte minst en artist som många andra vill samarbeta med: Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras för att nämna några.  
 
Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras blev Sissel inbjuden till att uppträda på den allra första julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall. Och jul har det blivit mycket av för Sissel, både på skiva och live. Över en miljon har sett hennes julkonserter bara i Norden, ett svårslaget rekord.  
 
De senaste åren har Sissels Jul varit en stor succé, och 2021 besöker turnén Norge, Sverige, Danmark och Tyskland.

Biljetter till Sissels jul 2021 i Sara kulturhus är släppta!  


Boka

Mer från Scen 1, Sara Kulturhus

Utbud

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 eller biljett@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit