Euro Mine Expo 2022

Skellefteå

Sverige, Nolia och Georange välkomnar dig till Euro Mine Expo, en internationell mässa och konferens för gruvindustrin och tillhörande industrier. Här har du ett utmärkt tillfälle att skapa affärskontakter och chansen att delta i den senaste utvecklingen inom teknik, produkter och tjänster.

Detta evenemang är också den perfekta platsen att ställa ut dina produkter och tjänster, bygga nätverk och delta i intressanta seminarier. Några av de mest prestigefyllda företagen i branschen kommer att representeras, och du har chansen att träffa världsomspännande utrustningsleverantörer, konsult- och serviceföretag, forskare, investerare, myndigheter och branschaktörer.

Euro Mine Expo kommer att arrangeras vartannat år och har som mål att bli den mest attraktiva och viktiga mötesplatsen i Europ för gruvindustrin.

Guldstaden
Euro Mine Expo hålls i Skellefteå, en stad i norra Sverige med en lång gruv- och smälttradition i kombination med institutioner i världsklass och en ständigt växande industrisektor. Skellefteå är känt som ”Guldstaden”, och det världsberömda Skellefteåfältet (Skellefteåområdet) är ett av de rikaste mineralområdena i världen och har en rik söm av guld.

Hitta hit