HJÄLP

Trappscenen, Sara Kulturhus, Skellefteå

Prisexempel

250 kr
Mat ingår i priset och allergier anmäler man vid bokning.
Visa alla priser

Estradpoesi med Ingela Wall. Om ekvationen att vara lyckad och tacksam kvinna, mamma, arbetande, privilegierad - men samtidigt berörd av alla samtida bekymmer som klimatförändringar, ensamkommande, migranter, våldtäkter, bilbränder och med en stark vilja att hjälpa till.

Ingela Wall är estradpoet från Sandviken, boende i Umeå som varit aktiv i femton års tid. Just nu är hon aktuell med sin föreställning i estradpoesi, Hjälp. Den baseras på hennes egna upplevelser från uppväxt till att vara familjemamma och engagerad medborgare i samtiden med vilja att få en bättre värld. För regin står Helge Karlsson.

Ingela har sedan flera år tillbaka spelat föreställningen "KOM IHÅG: köp mjölk, skaffa barn" samt "Dags för besiktning" av och med estradpoeten och författaren Solja Krapu Kallio. Wall är även återkommande estradpoet i Sveriges radio "Tankar för dagen" och Gudstjänsten i P1. Ingela har tävlat och vunnit lag-SM i Poetry Slam flertalet gånger och jobbar till vardags som museipedagog på Västerbottens museum.

Boka
04nov 12:00 - 13:00 samt 18:00 - 19:00 Trappscenen, Sara Kulturhus
05nov 12:00 - 13:00 Trappscenen, Sara Kulturhus

Kontaktinformation

Kanalgatan
Skellefteå
Kontaktperson: Maria Asserud
Telefon: 070-5695632

Arrangör: Västerbottensteatern

E-post: info@vasterbottensteatern.se
Hemsida: vasterbottensteatern.se

Mer från Trappscenen, Sara Kulturhus

Utbud

Prisinformation

250 kr inkl lunch

295 kr inkl middag

Fakta

Medverkande: Ingela Wall

Hitta hit