Johnossi

Scen 1, Sara Kulturhus, Skellefteå

En rusande tankebana av kaos – Johnossi återvänder med intensiva singeln ”Something = Nothing” och gör en omfattande Europa-turné.

När de så önskar är Johnossi ett kraftpaket utan like. Nya singeln ”Something = Nothing” håller knappast tillbaka på urladdningen. I höst/vinter är Johnossi dessutom aktuella med en omfattande Europa-turné med inte mindre än femton Sverige-datum.

Johnossi om låten:

”’Something = Nothing’ är en frenetisk explosionsartad historia. Vi har försökt tonsätta hur en rusande tankebana med total förvirring skulle kunna tänkas låta. Tids nog kommer universum och allt dess innehåll att implodera i sig själv. ’Någonting' kommer i slutändan alltid att vara lika med ’Ingenting’."

Johnossi
Grammis- och P3 Guld-vinnande rockduo som bildades i Stockholm 2004 av John Engelbert (gitarr, sång) och Ossi Bonde (trummor). Det självbetitlade debutalbumet släpptes 2005 med singeln ”Man Must Dance” och ett större genombrott kom fem år senare med tredje fullängdaren ”Mavericks” och hitsingeln ”What’s The Point”. Johnossi har släppt sex album, senast ”Torch // Flame”, februari 2020.

Boka

Mer från Scen 1, Sara Kulturhus

Utbud

Hitta hit