Halloweekend

Lövånger, Skellefteå

29-31 Oktober

Vinden slår mot fönstrerna, mörkret har lagt sig för länge sen över kyrkstan. Och nu börjar det overkliga bli verkligt. Vispar som gungar, sängar som skakar, saxar flyger genom rummet och visst känner du dig oerhört iaktagen i trappen vid biljardrummet? 

Detta är bara ett fåtal av alla de saker vi varit med om bara de senaste två åren från just Lövånger Kyrkstad och Lövångergården. Med sin flera hundraåriga historia är det inte så konstigt att det "knakar lite i väggarna" ibland. Men det gör också att vi anser att detta är det absolut bästa stället att fira just Halloween på. Och självklart ska vi hjälpa till lite på traven. 

För andra året i rad kokar vi ihop en halloweekend med de äckligaste bitarna vi kan komma att tänka på och vi hoppas du ska tycka det är lika "roligt" som vi tycker.. 

Program Halloweekend 29-31 oktober

Fredag:

Incheckning i din stuga efter kl 14:00.

Mord, död och hemskheter med Mord-Martin. Vår förträffligt obehagliga lekledare Martin tar med er på obehagligheter som heta duga... Grym middag och div "lekar" står på schemat denna kväll. 

Lördag morgon: Frukostbuffé i restaurangen

Förmiddag: Egen lek. Passa på att se dig omkring. Ta en tur i Gärdefjärdens naturreservat. YouTube:a Lövånger Kyrkstad och se alla ghosthunterfilmer här ifrån. Bygg en snögubbe. Ta med dig fiskespöt och ta en lugn fisketur och glöm bort det obehagliga som väntar runt hörnet. Ät lunch, eller varför inte någon av våra knasiga våfflor i vår våffelstuga. Bara fantasin sätter gränserna för vad du ska roa dig med. 

Eftermiddag: Följ med in i andarnas värld och träffa ett riktigt medium, som lär dig, utbildar och förklarar. Vad har hon varit med om och sett bara senaste dygnet hon har varit här? 

Innan kväll: Klä och smink upp dig i din värstaste outfit.

Kväll: Finalkvällen inleds med en "oguidad tur" nere i våra källarutrymmen. Tar du dig upp därifrån väntar en  rolig fest med obehaglig middag samt ordentlig partystämning med Station Underground hela kvällen lång. 

Morgon Söndag: Frukostbuffé i restaurangen. Inräkning av samtliga deltagare så vi ej "tappat någon" under helgen. Utcheckning senast kl 12:00 

Vid eventuella förändringar pga rådande restrtiktioner kan planerna komma att ändras. 

Boka

Res med kollektivtrafiken

Följ vägen igenom Lövånger. Efter 500 meter hittar man Lövånger Kyrkstad på vänster sida. Går inte att missa med sina många rader med röda stugor.

Hitta hit