Zara Larsson - Poster Girl Tour

Scen 1, Sara Kulturhus, Skellefteå

Zara Larsson kommer till Skellefteå och Sara kulturhus med sin arenaturné Poster Girl Tour.

Zara Larsson är Sveriges absolut största musikexporter just nu, med över 5 miljarder streams och internationella hits som ”Lush Life”, ”Ain´t My Fault” och ”Never Forget You”. Under november och december 2021 åker hon ut på sin första egna arenaturné, med Skellefteå som ett av stoppen.

Senast Zara Larsson stod inför den svenska publiken var på Way Out West 2019 och denna gång utlovar hon något alldeles extra:

– Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något, hälsar Zara Larsson i arrangörens pressmeddelande.

Zara Larsson enda spelningar i Sverige på denna turné blir Stockholm, Göteberg och Skellefteå.

Boka

Mer från Scen 1, Sara Kulturhus

Utbud

Fakta

Zara Larsson slog igenom redan som tioåring i TV4:s Talang 2008 och 2013 släppte hon sin debut-EP ”Uncover”. Sedan dess har hon varit ständigt aktuell med hyllade hits, vunnit priser som Grammis, P3 Guld och Rockbjörnen samt gjort stora samarbeten med bland andra David Guetta, Clean Bandit och Max Martin.

Hitta hit