Julkonsert - Mats Bergqvist med vänner

Kusmark, Skellefteå

Den 19 dec kl 19.00 kommer Skellefteås egna Mats Bergqvist att hålla en stor julkonsert i Kusmarks kyrka tillsammans med bygdens musikelit Mästerskapet, Peter Fjällström, Åsa Granlund Jonsson och Sarah Sundström.
Mats Bergqvist växte upp en mil utanför Kusmark tillsammans med Mattias och Tobias Kågström (musiker i mästerskapet) och det var där musikintresset fick liv. Nu kommer Mats med sina vänner äntligen hem igen och håller sin första julkonsert någonsin i Kusmarks kyrka.
”Jag har aldrig sjungit eller varit på en julkonsert i Kusmarks kyrka, nu tycker jag det är dags att fullfölja drömmen jag haft sen länge”, Säger Mats Bergqvist.
En julkonsert som ger hopp!
Under en allt för lång tid har vi alla suttit inne och väntat på att få träffas igen och känslan om hopplöshet har slagit oss musiker alldeles för många gånger under denna pandemi. Nu är det med glädje vi får ses igen och vi ser framemot att få underhålla er på det bästa tänkbara sätt - med julens bästa låtar! Nu kommer den tiden vi har längtat efter, där vi får lämna den digitala livescenen och mötas igen.
Vi som medverkar på den här konserten är i full planering för att göra en konsert som vi hoppas kunna minnas i våra- och era hjärtan under många år framöver.
Vi älskar det här och vi hoppas ni vill vara med och fira julen tillsammans med oss den 19 dec i Kusmarks kyrka!
Biljetter 175 kr - Skellefteå Turistbyrå & Ticketmaster.se
Konserten arrangeras av Mats Bergqvist i samarbete med NORTHEVENT och Studieförbundet Sensus

Hitta hit