CONFESSIONS

Scen 5, Sara Kulturhus, Skellefteå

FRAMFLYTTAT!

På grund av rådande COVID-läge är denna föreställning flyttad till en förhoppningsvis lugnare period vad gäller smittspridning i landet.

Som biljettköpare behöver du inte göra någonting. Din köpta biljett gäller till det nya datumet.

Frågor om biljetter och återköp görs via mail till: markus@alovesupreme.se

Hoppas vi ses senare i vår!

Confessions var klubben som först introducerade stand-up på Trädgården i Stockholm och dessutom var ett TV-program på Comedy Central under två säsonger. Konceptet letar sig nu ut i Sverige för en efterlängtad vinterturné med några av landets mest prisbelönta och uppskattade komiker. Varmt välkomna till vinternas roligaste kvällar!

NISSE HALLBERG
Ja, vad skall vi säga om Nisse som inte redan är väldokumenterat. En naturkraft med funny bones av sällan skådat slag. Med två Sverige-turnéer i bagaget, otaliga klubbframträdanden, tv-program, podcasts, krönikor och massa annat har Nisse byggt upp en enorm fanskara med sin storybaserade och autentiska humorstil. Aktuell varje vecka med podcasten Kafferepet, på lördagar i SVT i Är du helt hundra? och med den helt nya soloföreställningen Tomten Är Ensam till julen 2021 i Stockholm.

PETRINA SOLANGE
Fråga vem som helst som har lite koll på svenska stand up-scenen och alla kommer svara samma sak. Ingen är roligare än Petrina Solange. Petrina är utsedd till Årets Kvinnliga Komiker inte mindre än tre gånger av uppenbara skäl och är en självklar publikfavorit oavsett stad eller valet av ämne hon tar sig an. Att betrakta som en nationalskatt för detta land! Aktuell under hösten i bl a Bäst i Test, Parlamentet och Bonusfamiljen.

ISAK JANSSON
Isak-febern har svept in som en virvelvind över humorsverige. Och med all rätt! Han är ständigt aktuell och en given skrattgaranti på klubbar och scener runtom landet. Vinnare av Årets Manliga Komiker 2019 och Årets Föreställning 2018 med den mycket hyllade "Quick - En humorshow”. Isak är också hjärnan bakom långkörande Rollspelsklubben. Vi älskar Isak. Dom flesta gör det!

Boka
06maj 19:30 - 21:30 Scen 5, Sara Kulturhus

Kontaktinformation

Kanalgatan 43b
SKELLEFTEÅ

Arrangör: A Love Supreme/Sara kulturhus

E-post: markus@alovesupreme.se
Hemsida: www.alovesupreme.se

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.se


OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit