Idolvinnaren Nadja Holm m.fl. - Burträsk Kyrka

Northevent AB, Skellefteå

Vår största bokning hittills!
Idolvinnaren Nadja Holm kommer till Burträsk kyrkan den 28 december för att hålla en mellandagskonsert tillsammans med tre andra akter; Joyvoice, Menta och duon Emeli/Madde.

Nadja Holm – vinnare av Idol 2020! Med sin enorma röst tog hon Sverige med storm när hon vecka efter vecka totalt knockade publiken med sina otroliga framträdanden. Förutom sin otroliga förmåga att leverera pampiga låtar och vackra melodier så är det svårt att hitta någon artist som är så jordnära och rolig som Nadja. Det känns helt fantastiskt att vi fått boka en så aktuell artist, säger arrangören Markus Nyström, Northevent AB.

Fler medverkande:
Underbara popkören Joy Voice består av 40-100 körsångare från Västerbotten. De framför välkända melodier som passar alla åldrar, vi utlovar massvis med glädje, för det lyser verkligen om kören. Även Skelleftebaserade trion Menta kommer att gästa konserten och tillsammans med sitt band bjuda på otroligt vacker- och hoppfull stämsång. En grupp som verkligen gör sig rätt när de står i den stora och vackra kyrkan i Burträsk. Vi får också lyssna till den lokala Burträsk duo Emeli och Madde som blir ackompanjerade av Najda Holms otroliga musiker, nämligen f.d lärare på Dalkarlså Folkhögskola. Tillsammans kommer de bjuda på fantastiska nummer, och bara ni som kommer på konserten får veta vad det blir.

Biljetter:
150 kr - barn (5-18 år)
295 kr - Vuxen
Skellefteå Turistcenter och Ticketmaster.se
Biljettsläpp den 29 okt kl 10.00.

Eventet görs i samarbete med Northevent, Burträsk kyrka och Studieförbundet Sensus.

Boka

Prisinformation

Biljetter:
150 kr - barn (5-18 år)
295 kr - Vuxen
Skellefteå Turistcenter och Ticketmaster.se