10MILA Skellefteå 2023

Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå

10MILA i Skellefteå 2023 – allt under ett och samma tak

Det nordligaste 10MILA någonsin och sällan har det funnits fler anledningar för ditt deltagande!

2023 kommer att erbjuda mycket under ett och samma tak med hela fyra tävlingsdagar under Kristi Himmelsfärdshelgen, 18 - 21 maj.
En tävling på medeldistans under torsdagen. Stadsprint på fredagen och så avslutar vi med 10MILA-budkavlarna under lördag och söndag. Alla tävlingar i utslagsgivande och snabblöpt norrlandsterräng endast ett stenkast från Skellefteå centrum.

10MILA-natten blir ljus, så flertalet av er kan lämna lampan hemma. En av tävlingsarenorna ligger inomhus i vårt stora idrottskomplex - Skellefteå Kraft Arena. En maximalt utrustad arena där vi förutom mål och växlingar erbjuder möjligheter unika klubbplatser, serveringar, sidoaktiveter och 6 000 publikplatser. Dessutom fullmatad med teknik för bästa upplevelse.  

Allt detta under ett och samma tak!

Om det verkar intressant och ni tidigt vill försäkra er om de allra bästa förutsättningarna inför 2023 så är ni självklart välkomna att kontakta oss redan idag.   


Privat boende

Här kan du se alla privata boenden som finns tillgängliga för uthyrning.

Om du har ett boende att hyra ut under 10MILA fyll i uppgifterna HÄR

Kontakter:

Ola Mannberg                      ola@cronimetnorr.se

Thomas Norström                thomas.norstrom@bodaborg.se

Varmt välkomna till Skellefteå 2023.

Fakta

Det första 10MILA ägde rum redan 1945 och var den första mångmannakavlen i orienteringshistorien. Föreningen Tiomilakavlen, Skellefteå Orienteringsklubb och Skellefteå kommun har tillsammans enats om en avsiktsförklaring att arrangera Tiomila i Skellefteå år 2023.

Hitta hit