Julstaden - Workshop

Skellefteå museum, Skellefteå

3 december är den efterlängtade pepparkaksutställningen Julstaden tillbaka på Skellefteå museum. Kom i stämning inför julen och ta med familjen på en workshop, från 3 år och uppåt!

3 december kl. 12–15
Julstaden invigs med en workshop för hela familjen. Ta en titt på alla pepparskaksbyggen och använd din fantasi för att pyssla fram en tomte att hänga i granen!
Plats: Lokalen Köket innanför pepparskaksutställningen
Passar: Från 3 år och uppåt

Julstaden - En fantasifull pepparkaksutställning byggd tillsammans med er besökare
Det har gått några år sedan Skellefteå museum för första gången satte upp Julstaden, och sedan dess har det varit ett uppskattat och efterlängtat inslag på museet. Reglerna för pepparkaksbyggena har varit enkla - låt endast fantasin sätta gränser för ditt bygge!

I förra årets upplaga av utställningen återfanns pepparkakskreationer som flygplan, godishus, en lyftkran och Nordanås lusthus! Vad kommer du få se i Julstaden i år? Vi kan i alla fall garantera att det kommer bli ett besök som lockar alla dina sinnen, eller vad sägs om att valsa in till Skellefteås mest väldoftande utställning till tonerna av "Winter Wonderland"? Garanterad julstämning!

Varmt välkommen in till en utställning som passar för alla åldrar - gammal som ung. Och du vet väl om att det alltid är fri entré till våra utställningar?

Utställningen Julstaden finns att beskåda till och med 14 januari 2024. 

Res med kollektivtrafiken

Hitta hit