ÄLDREGALAN

Skellefteå

Årets gladaste show

Ta del av Äldregalans fullspäckade program med rikskända liksom lokalkända artister.
I år gästas vi av bland annat David Lindgren och Elisa Lindström.
Den fartfyllda och glädjespridande showen är tillbaka i sin 7:e upplaga med glädje, kvalité och gemenskap – i år kommer galan för första gången till Skellefteå, allt under ledning av galans egen konferencier Jacke Sjödin. Överraskningar, humor och nostalgi är några av de ord som beskriver kvällen.

Vi är glada att i år få presentera artisterna David Lindgren och Elisa Lindström, och i Skellefteå även Peter Fjällström.

David Lindgren ses av de flesta som en underhållare utan några artistiska hinder. Vad han än tar sig an så blir det succé! Oavsett om det är som sångare, musikalartist, programledare eller i ett halsbrytande dansnummer så känns det alltid trovärdigt.

Elisa Lindström är inte bara känd för sin fantastiska sång utan har även vunnit Let’s Dance 2016, spelat huvudrollen i kritikerrosade The Sound of Music hösten 2017 och våren 2018 på Nöjesteatern, Malmö. Hon har även vunnit Körslaget 2013 och tagit hem två grammisar med Elisas för att nämna ett minimalt axplock av alla hennes bedrifter.

Peter Fjällström, en av norra Sveriges största röster, har genom åren förgyllt scener både lokalt och nationellt. Med hundratals konserter, allt från revy, jazzkonserter och showprogram har Peter blivit en av Skellefteås allra käraste artister.

Kvällen gästas även av Robin Hörnkvist som utlovar nostalgiska låtar och välformulerade historier. Pär-Åke Stockbergs husband är även de på plats för att förgylla årets show.

Varmt välkomna till årets gladaste show – Äldregalan 2022!

Vi följer Regeringens restriktioner/rekommendationer gällande covidpass, munskydd etc för att se till att göra våra evenemang så säkra som möjligt för våra besökare.

Boka
21maj 19:00 - 22:30

Kontaktinformation

Kanalgatan 43
931 31 Skellefteå
Telefon: 070-844 88 63

Arrangör: Artistkontoret - Scenklart

E-post: kulturhus@skelleftea.se
Hemsida: http://www.artistkontoret.se

Prisinformation

525 kr/st

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter, tel. 0910-452510 och online på Ticketmaster (klicka på boka knappen i presentationen).

Hitta hit