Julkonsert med David & Kristina Lindgren

Scen 1, Sara kulturhus, Skellefteå

Lagom till jul återvänder David och Kristina Lindgren till Skellefteå med sin efterlängtade julkonsert – och i år uppträder de på stora scenen i Sara kulturhus. Klassiska jullåtar varvas med paret Lindgrens egna favoriter från musikalscenerna och till sin hjälp på scen har de skelleftekören Trinity, under ledning av Mathias Lindqvist.  

Musikalartisterna och paret David och Kristina Lindgren har tillsammans med sin trogna publik skapat tradition med sina välbesökta och hyllade julkonserter i och runt Skellefteå. De har gjort succé i Kusmarks kyrka år efter år och även uppträtt i Landskyrkan i Skellefteå. 

I år kan hemvändande julfirare och skelleftebor se David och Kristina uppträda på Sara kulturhus stora scen där de får musikalisk hjälp från lokalt håll. Med på scenen finns nämligen gospelkören Trinity från Skellefteå, som under ledning av Mattias Lindqvist, även kommer att framföra låtar från sin egen repertoar.


Vill ha konserten så nära julfirandet som det bara går, så att så många hemvändare som möjligt ska kunna komma och lyssna tillsammans med sina vänner och familj. Jag och Kristina hoppas att det blir en kväll där man kan samlas med de man tycker om och komma in i julstämning tillsammans med oss!

/David & Kristina LindgrenBra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Boka
22dec 20:00 - 21:30 Scen 1, Sara kulturhus

Kontaktinformation

Kanalgatan 43B
93131 SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-736000

Arrangör: Lindgrens Nöjen AB

E-post: biljettinformation@sarakult...
Hemsida: www.sarakulturhus.se

Mer från Scen 1, Sara kulturhus

Utbud

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Fakta

Insläppstid kl: 19:30
Spellängd: 1 timme och 30 minuter utan paus

Hitta hit