Beowulf

Scen 5, Sara kulturhus, Skellefteå

Prisexempel

120 kr
Familjepaket 396kr (2 vux + 2 barn)
Visa alla priser

Vi reser tillbaka i tiden, landar i 700-talets Danmark och möter den dåvarande kungen. Föreställ dig att du kliver in i hans skor och får njuta av den tidens storslagna liv med ära, guld och oräkneliga rikedomar. Tyvärr får du samtidigt ett stort problem på halsen; det stora, fula och stinkande trollet Grendel som förpestar din tillvaro och dödar dina män...

Det skulle vara en mardröm för vem som helst men historieberättare 1300 år senare kallar det en magnifik början på en stor hjältesaga! När du nu sitter öga mot öga runt vikingaskeppet är närvaron kännbar och avståndet mellan handling och publik minimalt. Jesper la Cour and Troels Kirk Ejsing lotsar oss genom berättelsen, låter oss ta del av den spännande sagan, och vem vet, kanske blir du plötsligt en del av den?

Prisbelönta ”The Telling Theatre” från Köpenhamn förvandlar Englands nationalepos Beowulf till en berättarföreställning som inte liknar något annat. Med spänning, humor och stor närvaro gör de också en medeltida historia dagsaktuell.

Boka
22okt 15:00 - 16:00 Scen 5, Sara kulturhus

Kontaktinformation

Torggatan 7
Skellefteå
Kontaktperson: Maria Asserud
Telefon: 070-5695632

Arrangör: Västerbottensteatern AB

E-post: maria.asserud@vasterbottens...
Hemsida: vasterbottensteatern.se

Prisinformation

120 kr ordinarie

396 kr familjepaket (2 vux + 2 barn)

Hitta hit