Den Sista Måltiden

Boliden, Skellefteå

Profilteaterns åttonde mordgåta.
En känd miljardär anordnar tillsammans med ett eventbolag en speciell spelkväll. Spelet går ut på att i lag knäcka koder och låsa upp ledtrådar för att lokalisera och rädda miljardären som är kidnappad. Det är komplicerat och det kommer krävas att deltagarna plockar fram sina bästa deckarkunskaper. Som en del av underhållningen serveras även en utsökt trerättersmeny.

Men snart tar spelkvällen en oväntad vändning när ett mord begås. Nu handlar det inte längre om att befria en person från sina kidnappare utan om att hitta en verklig mördare. Vågar DU delta i spelet? Välkommen till Den sista måltiden.

Den sista måltiden är den åttonde i raden av våra populära mord till bords-föreställningar som har gjort succé runtom i Sverige. Publiken dras på ett lättsamt och intrikat sätt in i handlingen. Spelscenerna sker under en trerättersmiddag och avslutas med att publiken själva får vara med och lista ut vad som egentligen har hänt.

Medverkande
Lina Hognert
Sara Ribbenstedt
Monica Lindgren
Tobias Morin

Boka
07okt 18:00 - 21:00

Kontaktinformation

Bolidens Folkets Hus
Boliden
Kontaktperson: Susanne Sundwall
Telefon: 070-2320156

Arrangör: Bolidens Teater och Musikförening en del av Riksteatern och Bolidens Folkets Hus

E-post: Bolidenteater@gmail.com
Hemsida: https://www.riksteatern.se/...

Prisinformation

600 kr för medlemmar i en riksteaterförening eller medlemmar i Bolidens Folkets Hus.

Bli medlem i Bolidens Teater- och Musikförening gå till https://www.riksteatern.se/forening/bolidens-teater--och-musikforening/bli-medlem/ 

Fakta

Plats: Folkets hus, Boliden 

Hitta hit