Skellefteå Floorball Cup

Skellefteå

VÄLKOMMEN TILL SKELLEFTEÅ FLOORBALL CUP 2023

Skellefteå Floorball Cup arrangeras för allra första gången 28/4–1/5 2023 i Skellefteå. SFBC återkommer därefter årligen över valborgshelgen.


Vi är världens mest inkluderande innebandycup – hos oss är ALLA välkomna att delta. Vi har 20 licensierade klasser i olika åldersnivåer, för flickor och pojkar, damer och herrar, utan åldersbegränsningar nedåt eller uppåt. Vi har två klasser i parainnebandy för stående spelare och en klass i rullstolsinnebandy. Vi har en öppen klass för motionärer. Vi har en företagsklass.

SFBC spelas i sju centrala arenor, alla på gångavstånd i centrala Skellefteå.
SFBC har en oslagbar inkludering där vem som helst är välkommen att delta, med 20 licensierade klasser i alla åldersnivåer, för flickor och pojkar, damer och herrar, utan åldersbegränsningar nedåt eller uppåt. SFBC har två klasser i parainnebandy för stående spelare och en klass i rullstolsinnebandy. Det finns också en öppen klass för motionärer och en företagsklass.
SFBC erbjuder unika mervärden direkt kopplat till rollen som deltagare – målvakt, utespelare, ledare eller förälder – något extra som inte är förenat med någon extra kostnad.

Varmt välkommen att bli en del av en cupupplevelse som skapar minnen för livet!

Läs mer och anmäl er på länken: skellefteafloorballcup.se/start

Skellefteå Floorball Cup arrangeras av sex lokala föreningar: Skellefteå Floorball Club, Skellefteå IBK, Skellefteå IBS, Clemensnäs IF, Rönnskär Railcare IF och Skellefteå PSF.

Boka
28apr 16:00 - 22:00
29apr 08:00 - 22:00
30apr 08:00 - 22:00
01maj 08:00 - 19:00

Kontaktinformation

Strömsörgatan 14
Skellefteå
Kontaktperson: Jonas Fahlman
Telefon: 70-6185164

Arrangör: Skellefteå Floorball Club

E-post: jonas@fahlman.se
Hemsida: www.skellefteafloorballcup.se

Prisinformation

Fri entré för besökare - på alla matcher i alla arenor!

Anmälningsavgifter för lag i olika klasser finns angivna på hemsidan. 500 kr i rabatt på anmälningsavgiften för alla lag i alla klasser till och med 2022-11-30. 

Hitta hit