I am cross country skiing

The Wood Hotel, Skellefteå

Boka din skidsemester i Skellefteå och njut av härliga dagar med längdskidåkning, middag, spaentré och boende på The Wood Hotel by Elite. Välkommen till en härlig vistelse med längskidåkning i Skellefteå!

OM ERBJUDANDET

Se fram emot en härlig skidsemester i Skellefteå och utforska milsvis av vackra skidspår. Oavsett om du provar längdskidåkning för första gången eller är en rutinerad skidåkare finns här något för dig. Efter en dag i spåret ingår entré till Vana Spa för välförtjänad  återhämtning och avkoppling. 

I vårt skidpaket ingår även en läcker middag på vår restaurang Mandel. Njut av en härlig 4-rättersmeny med spännande mellanrätter och unna dig något gott att dricka från baren. Vi erbjuder ett stort utbud av både varma drycker, alkoholfria drinkar och törstsläckande öl – perfekt efter en dag ute i spåret. I restaurangen serveras även vår stora frukostbuffé varje morgon med allt från rykande färskt bröd med goda pålägg, våfflor och lokala favoriter.

I Skellefteå finns gott om bra längdskidåkningsspår på nära avstånd från hotellet. Vitberget är en riktig pärla för längdskidåkning med över 16 km sammanhängande elljusspår, och för den som hellre åker skidor under dagtid finns flera mil av varierande skidspår. Det erbjuds något för både nybörjaren som för den mest erfarne. Skellefteå är en av få orter i Sverige som sparar snö från föregående säsong vilket gör att vi kan påbörja skidsäsongen redan innan första snön faller. Fråga gärna i receptionen för tips på längdskidåkningsspår som passar just dina önskemål!

FAKTA & DETALJER

I PAKETET INGÅR

Middag exkl. dryck på restaurang Mandel under en av kvällarna. 4-rättersmeny med mellanrätter. 
Entré till Vana Spa
Skidförvaring
Boende i dubbelrum
Frukost, gym & wifi

VILLKOR

Bokningsbart för boende under perioden 1 november 2023 - 30 april 2024

Läs mer och se alla spår i Skellefteå i Längdskidsguide framtagen tillsammans med Klas Nilsson

Du kan hyra vallningsfria längdskidor i allt från en dag till en hel säsong.Boka skidorna här

Boka

Prisinformation

Från 1390 sek / person

Fakta

4-RÄTTERSMENY MED MELLANRÄTTER

ENTRÉ TILL VANA SPA

SKIDFÖRVARING & KARTA MED SKIDSPÅR

BOENDE I DUBBELRUM

FRUKOST & WIFI

FRÅN 1390 SEK / NATT