I am cross country skiing

The Wood Hotel, Skellefteå

Boka din skidsemester på The Wood Hotel i Skellefteå och njut av härliga dagar med längdskidåkning, middag och spaupplevelse.

OM ERBJUDANDET
Se fram emot en härlig skidsemester i Skellefteå och utforska milsvis av vackra skidspår. Oavsett om du provar längdskidåkning för första gången eller är en rutinerad skidåkare finns här något för dig.

I vårt skidpaket ingår både boende, middag och inträde till Vana Spa. Välj bland flera olika rumstyper; hotellet har 205 hotellrum med allt från moderna dubbelrum till rymliga familjerum och lyxiga sviter.

En skidsemester vore inte komplett utan ett uppfriskande besök på Vana Spa med bastubad och uppvärmd utomhuspool på 20e våningen. Här kan du fylla på med energi efter en lyckad dag i skidspåret och koppla av med utsikt över Skellefteås vackra omgivningar.

I vårt skidpaket ingår även en läcker middag på vår restaurang Mandel. Njut av en härlig 4-rättersmeny med spännande mellanrätter och unna dig något gott att dricka från baren. Vi erbjuder ett stort utbud av både varma drycker, alkoholfria drinkar och törstsläckande öl – perfekt efter en dag ute i spåret. I restaurangen serveras även vår stora frukostbuffé varje morgon med allt från rykande färskt bröd med goda pålägg, våfflor och lokala favoriter.

I Skellefteå finns gott om bra längdskidåkningsspår på nära avstånd från hotellet. Vid vitberget finns både kortare elljusspår på 3 km och mer utmanande sträckor på 7–10 km. Fråga gärna i receptionen för tips på längdskidåkningsspår som passar just dina önskemål!

FAKTA & DETALJER

I PAKETET INGÅR

  • Middag för två personer exkl. dryck på restaurang Mandel under en av kvällarna. 4-rättersmeny med mellanrätter.
  • Inträde till Vana Spa
  • Skidförvaring
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi

VILLKOR

  • Bokningsbart för boende fram till 30 april 2023
  • Endast bokningsbart för två nätter

Läs mer och se alla spår i Skellefteå i Längdskidsguide framtagen tillsammans med Klas Nilsson

Du kan hyra vallningsfria längdskidor i allt från en dag till en hel säsong.Boka skidorna här

Boka

Prisinformation

Från 2770 sek/natt

Fakta

MIDDAG
SPA-ENTRÉ
BOENDE I DUBBELRUM
FRUKOST & WIFI

FRÅN 2770 SEK/NATT