Upptäck Lövånger på längdskidor

LÖVÅNGER, Skellefteå

Bo i gamla kyrkstugor från 1700-talet, upplev lugnet i den unika miljön runt Lövånger. Blanda din längdskidåkning med god, lokalproducerad mat, boende i unik miljö och närheten till naturen.

Skidspåret i Lövånger är ett lättåkt spår i fin miljö. Sträckan är 2,5 km lång och följer ett elljusspår.

  • Dag 1:

15:00 Incheckning i stugorna
18:00 Enklare middag med lokala, norrländska inslag

  • Dag 2:

Fri lek och längdskidåkning. Kanske besöka närområdet eller besöka en av Västerbottens bästa pulkabackar. 2 km från kyrkstaden. Öppen efter väder.
12:00 God, vällagad lunch från Lövångergården
Fri lek och längdskidåkning. Kanske besöka närområdet eller besöka en av Västerbottens bästa pulkabackar. 2 km från kyrkstaden. Öppen efter väder.
18:00 Enklare middag med lokala, norrländska inslag

  • Dag 3:

Frukost
Fri lek och längdskidåkning.
12:00 Utcheckning
Möjlighet att ställa in och valla skidor finns i en av våra kyrkstugor. Möjlighet att hyra längdskidor vid tidig förfrågan.

Prisidé: 1275:-/person

Ingår: 2x boende i kyrkstuga + middag 2x + lunch x1 + tillgång till skidförvaring + tillgång till kartor för skidspår för egen aktivitet.

Boendet i denna paketering finner ni också i våra kyrkstugor exkl lakan, slutstädning och frukostbuffé, som ni antingen kan köpa till eller tillhandahålla själva. 

Njut av några härliga dagar, med tid för att bara vara, bo i unika Lövånger Kyrkstad från 1700-talet och möjligheten att bara få andas ut och leva här och nu. 

Ps! Klicka här för att komma till en grym skidguide

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Bor gör jag man i unika lövånger kyrkstad. En kyrkby från 1700-talet, med ca 40 öppna stugor under vintertid. Samtliga stugor har egen ingång, badrum med toalett och dusch och ett litet enkelt pentrykök med möjlighet att laga lite egen mat om så önskas. Ett charmigt och unikt boende mitt i Lövånger centrum. 

 

Vägbeskrivning

Från E4:an, ta av i Lövånger, skyltar mot Lövånger Kyrkstad.
Kör 600 meter igenom Lövånger.
Man hittar Lövånger kyrkstad på vänster sida. Efter stugbyn ta vänster.

Hitta hit